INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  AJAX - STEAUA, 14 FEBRUARIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI DOLCESPORT1, LIVETEXT PE GSP.RO

Curierul Frank » Antrenorul lui Ajax se pregăteşte de Steaua transportînd marfa din magazinul soţiei :)

Frank de Boer, +1   FOTO
Frank de Boer, "curier" pe teren spre poarta adversă, cu mingea pe spate

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 februarie 2013 19:55

Într-un interviu pentru revista batavă Helden (Eroii), De Boer dezvăluie mai multe detalii inedite din viaţa sa.

Frank de Boer, 42 de ani, antrenorul lui Ajax din decembrie 2010, şi-a deschis sufletul în faţa reporterilor de la Helden Magazine chiar înaintea meciului cu Steaua, povestindu-le patru lucruri picante, neştiute pînă acum, legate de bani, copii, magazinul nevestei şi prieteni.

"Niciodată nu zbor la business class"
Frank, geamănul lui Ronald de Boer, dezvăluie că nu risipeşte banii. "Nu-mi iau niciodată bilet la business class dacă zborul durează mai puţin de două ore. Ce sens ar avea? Nu sînt zgîrcit, dar ar fi o prostie, ar fi ca şi cum aş arunca banii pe fereastră. De ce să nu iau cadouri pentru copii? Sau pentru mine!".

"Nu-mi las copiii să mă bată la nici un joc"
Ajunge şi la copii De Boer. Şi spune că nu-i poate lăsa să cîştige la jocuri. "În mod normal, orice părinte pierde deliberat. Dar nu şi eu. Eu nu le cedez niciodată victoria! Cînd intri la joc, vrei să baţi, mergi pînă la capăt. Asta trebuie să înveţe şi copiii mei".

"Tu, Frank de Boer?"
Fostul mare fotbalist olandez îşi ajută de multe ori soţia la magazinul său. "Nu mai plătim un curier pentru a transporta marfa, ci mă duc chiar eu acasă la clienţi. Oamenii deschid uşa şi descoperă în faţa lor o surpriză: «Tu, Frank de Boer, de la Ajax?». Parcă nu le vine să creadă".

Vacanţele cu prietenii
Cu cine vrea De Boer să petreacă momentele libere din vacanţe? Cu familia? Şi cu familia, dar mai ales cu prietenii. "Îmi iubesc foarte mult soţia şi copiii, însă, acasă, sîntem zi de zi împreună, aşa că e nevoie şi de alte persoane în jurul nostru. În vacanţe sînt mereu înconjurat de prieteni".

Cuenca debutează: "Sînt impresionat"
Mîine, la Ajax - Roda (15:30, sport.ro), Frank de Boer îl va folosi şi pe ultimul jucător transferat, spaniolul Cuenca, o posibilă surpriză pentru joi, contra Stelei. "Cuenca s-a antrenat deja în această săptămînă cu noi şi am fost impresionat. E gata de joc şi de Ajax", a declarat antrenorul "lăncierilor", care va avea echipa completă: suspendat etapa trecută, Moisander va întregi linia defensivă.

7 meciuri în 20 de zile
Începînd din această duminică, Ajax intră într-un program extrem de încărcat: în 20 de zile, pînă pe 2 martie, viitorii adversari ai roş-albaştrilor vor disputa şapte partide, inclusiv cele două din "16-imile" Europa League: cu Roda (10 februarie, campionat), Steaua (14, EL), Waalwijk (17, campionat), Steaua (21, EL), Den Haag (24, campionat), Alkmaar (27, Cupă) şi Twente (2 martie, campionat).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
david127
david127  •  09 Februarie 2013, 18:10
Postat de laurentiuionn pe 09 Februarie 2013, 10:47

cine e steaua : o echipa comdusa de ,,nea gigi "" un imbogatit al vremurilor vezi schimbul de terenuri cu mapn care s-a facut deputat de frica sa nu fie condamnat un crestin televizat ,,nea gigi" un incult mediatizat ca spune ,,ceea ce gandeste" adica nimic antrenata de regheblat si manageriata de mita biciclista

P8p8narule mori de ciuda ? poate merge la puscarie si scapam de el !

laurentiuionn
laurentiuionn  •  09 Februarie 2013, 10:47

cine e steaua : o echipa comdusa de ,,nea gigi "" un imbogatit al vremurilor vezi schimbul de terenuri cu mapn care s-a facut deputat de frica sa nu fie condamnat un crestin televizat ,,nea gigi" un incult mediatizat ca spune ,,ceea ce gandeste" adica nimic antrenata de regheblat si manageriata de mita biciclista

had3s89
had3s89  •  09 Februarie 2013, 10:41

Asta e capitalismul, asta inseamna cultura banului la ei. La noi toti analfabetii s-au nascut sefi, toti taranii se cred mari oameni. La ei, patronii muncesc cot la cot cu angajatii, nu le este rusine sa dea cu matura chiar daca sunt plini de bani. In schimb, romanii sunt cei mai ipocriti, suntem gunoaiele lumii. Toti dau indicatii, toti sunt sefi, dar majoritatea are 4 clase!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close