INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX, JOI, ORA 22:05, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1, DOLCESPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Golul, concurs între fundaşi » Steaua, atenţie! Apărătorii lui Ajax sînt omniprezenţi în atac!

Van Rhijn (stînga) şutează decisiv: 2-0 cu Steaua. Gardoş visează
Van Rhijn (stînga) şutează decisiv: 2-0 cu Steaua. Gardoş visează

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 februarie 2013 19:14

În ultimele trei meciuri ale olandezilor, toţi cei 4 "lăncieri" din linia defensivă au marcat.

Steaua nu trebuie să se teamă doar de atacanţii rapizi, tehnici şi puternici ai Ajaxului, nici de infiltrările inspirate ale danezului Eriksen, ci şi de apariţiile neaşteptate ale fundaşilor lui Frank de Boer. Care fac, mai nou, pariuri: cine reuşeşte să mai înscrie!

În ultimele trei meciuri ale roş-albilor, două în Eredivisie şi unu în Europa League, toţi cei 4 apărători ai batavilor au marcat. Stoperii, belgianul Alderweireld şi finlandezul Moisander, au punctat după faze fixe, cu Steaua şi Waalwijk, iar lateralii Blind (Roda) şi Van Rhijn (Steaua), ambii la primele reuşite în acest sezon, au finalizat acţiuni în viteză, care au destabilizat complet linia defensivă din faţa lor.

Ultimul marcator, Moisander, a declarat la sfîrşitul partidei de duminică: "Toţi ceilalţi colegi din apărare înscriseseră. Lipseam eu! Acum sîntem egali. Să vedem cine se va remarca la returul cu Steaua".

5 goluri a marcat Moisander la Ajax în acest sezon în toate competiţiile, cele mai multe pentru un fundaş al "lăncierilor"; golgeter e De Jong (12 reuşite), urmat de Eriksen (10)

Trei partide decise de apărători
10 februarie: Ajax - Roda 1-1, Blind
14 februarie: Ajax - Steaua 2-0, Alderweireld, Van Rhijn
17 februarie: Waalwijk - Ajax 0-2, Moisander, Eriksen

ALTE ŞTIRI DESPRE AJAX:

"Un gol, cel puţin, la Bucureşti!"
Jucătorii lui Ajax nu vor să protejeze acel 2-0 din tur, ci să mărească avantajul luat la Amsterdam. "Pentru a pune şi mai mare presiune pe adversari, pentru a le face viaţa imposibilă, trebuie să mai înscriem cel puţin un gol la Bucureşti!", a declarat Derk Boerrigter, aripa batavilor.

Stau la Marriott
Olandezii vin la Bucureşti miercuri, cu o zi înaintea meciului din Europa League. Vor ateriza la ora 13:40, pe aeroportul Otopeni, şi se vor caza la hotelul Marriott. Conferinţa de presă va începe la 18:30, iar antrenamentul oficial este programat o jumătate de oră mai tîrziu, la Naţional Arena.

DJ De Jong
Algemeen Dagblad a dezvăluit ieri că Ajax şi-a găsit şi un DJ în vestiar. Golgeterul şi căpitanul Siem de Jong se ocupă cu atmosfera dinaintea partidelor. "Poţi să-l rogi pe Siem să pună orice melodie vrei, dar în principal se ascultă hip-hop şi house. Muzica aleasă de el te motivează", spune finlandezul Moisander.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează