INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  AJAX - STEAUA 2-0

Reghecampf nu dezarmează: ”Ne calificăm la Bucureşti!” » Pe ce jucători s-a supărat

Articol de - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 00:43

Reghecampf e supărat pe Nikolici şi pe Chiricheş, pe care-i consideră vinovaţi pentru primul gol dat de Ajax, dar îşi consideră echipa capabilă să cîştige returul. VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Laurenţiu Reghecampf a terminat plin de nervi meciul de pe Amsterdam ArenA şi a ţipat la jucătorii lui în timpul şedinţei tradiţionale pe care a ţinut-o direct pe gazon după ultimul fluier al arbitrului. S-a mai calmat apoi şi, după 10 minute, a analizat erorile care le-au permis olandezilor să învingă şi şansele Stelei de a mai conta în lupta pentru calificare.

- Domnule Reghecampf, acesta e nivelul maxim de care e Steaua capabilă?
- Sigur că nu e maximum, ştiam asta, eram conştient că mai avem de muncă pentru a ajunge la capacitatea maximă şi o vom atinge în curînd. În seara aceasta, Ajax ne-a pus prea mari probleme în momentele în care a avut posesia, nu am izbutit să-i blocăm pe olandezi aşa cum ne-am propus.

- Aţi văzut şi ceva bun?
- Da, cele trei sau patru ocazii pe care ni le-am creat. Dacă am fi marcat măcar într-una dintre aceste situaţii, altfel am fi discutat acum.

- Aţi avut probleme şi în amicale cu fazele fixe, acum aţi luat primul gol după un asemenea moment. Care ar fi soluţia?
- Nu putem evita de tot aceste faze, normal că adversarul îşi face uneori, de-a lungul unei partide, cornere, lovituri libere, nu-l putem împiedica de tot. Problema e alta: dacă desemnez oameni de marcaj, mă aştept ca ei să fie responsabili. Chiar înainte să se execute faza, i-am zis lui Nikolici să se plaseze suficient de bine ca să poată interveni, lui Chiricheş să stea aproape de omul lui. N-au făcut aceste lucruri şi fotbalistul de la Ajax a dat un gol chiar frumos.

- Ce s-ar putea petrece la Bucureşti?
- Veţi vedea că vom marca pe Naţional Arena. Şi dacă vom înscrie în primele zece minute, atunci există posibilitatea să luptăm pentru calificare cu şanse bune.

"Continuu să cred că putem obţine calificarea, acesta rămîne ţelul nostru, al tuturor, şi ne păstrăm optimismul" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Sigur dăm gol la Bucureşti, aşa simt. E adevărat că pentru calificare am avea nevoie de mai multe goluri, unu n-ar fi de ajuns" (Alexandru Bourceanu, mijlocaş Steaua)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
eternalchamp
eternalchamp  •  15 Februarie 2013, 19:00
Postat de aafilip. pe 15 Februarie 2013, 16:45

important este sa PARTICIPI! MAXIMA CUGETARE MAI CORECT .. IN SITUATIA STELEI SI NU NUMAI important este ( DOAR ) sa PARTICIPI!

ca se califica steaua sau nu, la finalul zilei mai mult ca sigur tu esti un frustrat terminat care te duci la biserica sa te rogi pentru raul stelei ca echipa ta de cacat oricare o fi aia nu e prezenta decat pe la retrogradare si daca tii cu dinamo in curand vei fi si cu cateii pe acolo BAFTA LEPRO CE ESTI.

titi54
titi54  •  15 Februarie 2013, 18:09

Cine ti-a spus ca te califici la Bucuresti?? mai "antrenorule" ...Prodanca!!! Fc C/a/c/a/r/e/a/z/a - Ajax 1 -2, in cel mai fericit caz ,meci egal, asa ca!!!!!!

below
below  •  15 Februarie 2013, 17:52

Sansele de calificare sunt mici, dar balonul e rotund. Greseli au facut toti dar parca am vazut o echipa terminata fizic, olandezi au fost in majoritatea duelurilor primi la minge. Schimbarile prea dese a jucatorilor in formatia de baza duc spre asemenea rezultate. Oare de ce fac atatea antrenamente si pregatiri? Pentru a se suda o echipa pentru a se cunoaste bine in intentiile de joc fiecare sa stie ce face celalalt de obicei intr-o anumita situatie. Cu schimbari dese in formula echipei si pase telefonate adversari pot ghici usor intentiile de joc .Greu dar nu imposibil, cu formula care juca bine in campionat, si odihniti, pot face minuni. Succes Steaua!!!!!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează