INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  AJAX - STEAUA, AZI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI DOLCESPORT1, LIVETEXT PE GSP.RO

Sabotat de MM şi Argăseală? » De ce nu a fost invitat Becali la dineul lui Ajax: "E vina lor!"

Becali a fost plecat în această săptămînă în Dubai, în vizită la Olăroiu.
Becali a fost plecat în această săptămînă în Dubai, în vizită la Olăroiu.

Articol de - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 februarie 2013 21:18

Miel Brinkhuis afirmă că Steaua a fost cea care nu l-a trecut pe listă pe patronul din Ghencea.

Ieri, la antrenamentul oficial al olandezilor, în timp ce jucătorii lui Frank De Boer efectuau exerciţiile de încălzire, ofiţerul de presă al lui Ajax a încercat să facă lumină în ceea ce priveşte absenţa lui Gigi Becali de la dineul oficial. Miel Brinkhuis a spus foarte clar că nu clubul său i-a interzis accesul patronului Stelei la dineul organizat la Amsterdam înaintea meciului!

"Nu ne interesează cazierul"
"Am primit lista cu oficialii care participă din partea Stelei, iar Becali nu era trecut. Pe noi nu ne interesează cine vine. Nu privim pe listă pentru a căuta un nume indezirabil, căruia să-i cercetăm trecutul şi pe care să-l trimitem eventual la poliţie pentru verificări. Nu e treaba noastră! Oricine va fi la dineu din partea Stelei va fi binevenit", a afirmat Brinkhuis.

Presa olandeză a scris marţi că oficialii lui Ajax nu l-au invitat la dineu pe Becali pentru că au crezut că, avînd în vedere problemele cu justiţia pe care le are în România, Becali nu va mai ajunge la Amsterdam. Deşi a spus că oricum nu voia să participe, latifundiarul s-a enervat şi i-a jignit pe conducătorii lui Ajax cînd a aflat că nu e pe listă: "Nu mai pot eu că nu m-au invitat ei. Păi, ce, eu mă duc la masă cu nişte cioflingari? Am fost şi eu cu cei de la Real, de la Lyon, de la Betis, nu mă duc cu oricine. Nu mă interesează".

"Totul a fost o neînţelegere, însă nu e vina lui Ajax sub nici o formă. Noi n-am făcut decît să folosim lista pe care clubul Steaua ne-a înaintat-o. Din partea noastră, îl aşteptăm cu drag pe Becali la dineu" (Miel Brinkhuis, ofiţer de presă Ajax)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
1745flo
1745flo  •  14 Februarie 2013, 14:28
Postat de marbostgms pe 14 Februarie 2013, 13:05

Ciobanul tot cioban ramane, indiferent de cat are in conturi, cu ce se imbraca si ce ceas are la mana !

si apoi e si fudul!:))))

vl1717
vl1717  •  14 Februarie 2013, 13:34

cine sta cu puscariabili la masa!!foarte bine au procedat!

marbostgms
marbostgms  •  14 Februarie 2013, 13:05

Ciobanul tot cioban ramane, indiferent de cat are in conturi, cu ce se imbraca si ce ceas are la mana !

Vezi toate comentariile (31)
Comentează