INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1 ŞI PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Chelsea e numărul 1 în lume » IFFHS a plasat trupa lui Abramovici pe primul loc, în locul Barcelonei

Chelsea este deţinătoarea en-titre a Ligii Campionilor
Chelsea este deţinătoarea en-titre a Ligii Campionilor

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 martie 2013 19:59

Lampard şi compania le devansează pe Atletico Madrid şi Bayern Munchen, dar şi pe Barcelona şi Real Madrid, Steaua fiind abia pe locul 36.

Steaua va juca împotriva lui Chelsea într-o perioadă de degringoladă a trupei lui Benitez, dar şi într-o lună în care gruparea din Londra e plasată pe primul loc în singurul top care conţine toate echipele din lume, nu doar pe cele din Europa.

Chelsea a trecut pe primul loc în februarie, după ce în luna ianuarie se clasase doar pe ultima treaptă a podiumului, după Barcelona şi Atletico Madrid. Echipa antrenată de Benitez are 307 puncte, cu 3 peste Atletico Madrid şi cu 15 mai mult ca Bayern Munchen.

Steaua a făcut un salt spectaculos în acest top, urcînd nu mai puţin de 15 locuri, ajungînd pînă pe locul 36, cu 187 puncte. Totuşi, nu Steaua e echipa din Liga 1 cel mai bine clasată, ci CFR, care stă pe poziţia a 29-a.

Şi Valencia era numărul 1 în 2005
Nu e pentru prima dată cînd Steaua va întîlni în cupele europene o echipă plasată pe prima poziţie în clasamentul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică. În februarie 2005, în "16-imile" Cupei UEFA, Steaua a jucat cu Valencia, care era deţinătoarea competiţiei, dar şi echipa care triumfase în august 2004 în Supercupa Europei. Steaua a eliminat însă trupa antrenată atunci de Claudio Ranieri.

Top 10 cluburi mondiale pe luna februarie
1. Chelsea
2. Atletico Madrid
3. Bayern Munchen
4. Corinthians
5. Barcelona
6. Boca Juniors
7. Real Madrid
8. Juventus
9. Inter Milano
10. Sao Paulo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
peryfery
peryfery  •  05 Martie 2013, 01:32

conteaza sa ne calificam nuclasamentu asta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează