INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1 ŞI PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Concluziile lui MM Stoica după ce a spionat-o pe Chelsea » Torres titular, lipseşte Lampard!

MM crede că Lampard nu va prinde echipa lui Chelsea pentru meciul de la București
MM crede că Lampard nu va prinde echipa lui Chelsea pentru meciul de la București

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2013 20:43

Mihai Stoica a cules informaţii despre Chelsea şi anticipează cîteva modificări faţă de echipa care a pierdut cu 0-2 la Manchester City.

MM a spionat-o "live" pe Chelsea şi continuă să analizeze situaţia în care se găsesc albaştrii, inclusiv modificările pe care le-ar putea opera adversara de joi: " Ramires mi se pare un jucător excelent din punct de vedere defensiv, dar în faza de atac e liniar. La Bucureşti nu cred că va mai juca pe dreapta, probabil va fi folosit în centru, alături de Mikel, şi va absenta Lampard", a spus Stoica la DigiSport.

Managerul Stelei a fost impresionat şi de un jucător pe care spune că nu-l înţelegea înainte să asiste "pe viu" la un meci al lui Chelsea: "Mă întrebam de ce joacă Obi Mikel la Chelsea, dar m-am convins acum că e incredibil de disciplinat tactic. În afara lui, m-a mai impresionat forţa apărătorilor. Cei patru de pe fund sînt, cu toţii, extrem de puternici!".

Mihai Stoica anticipează şi componenţa atacului lui Chelsea pentru partida de pe Naţional Arena: "Torres va juca sigur. Şi cred că alături de el se vor afla Moses şi Oscar". Demba Ba, vîrful titular din eşecul cu City, în runda precedentă a Premier League, nu este eligibil pentru Europa, întrucît el a evoluat deja în această competiţie pentru Newcastle, clubul de la care l-au cumpărat londonezii.

"Defensiva lui Chelsea e una de mare forţă, numai cu fotbalişti solizi. Spre exemplu, Ivanovici joacă fundaş dreapta, dar el provine din stoper" (Mihai Stoica, manager Steaua)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
ciur
ciur  •  02 Martie 2013, 08:54

...Ramires e linear, iar tu scarnavie prostova esti PARALEL cu...fotbalul!!! Marsh in carton!

dumitruselena
dumitruselena  •  02 Martie 2013, 08:46

Dar Steluta nu-i disciplinata tactic nene Stoica nu o disciplineaza Gigi de ceva ani ?Totusi de ce nu s -a dus Reghe .la Londra ca in campionat treaba e cam terminata nu ia dat voie Ana Maria ?

dumitruselena
dumitruselena  •  02 Martie 2013, 08:39
Postat de faurul_pamantului pe 02 Martie 2013, 04:06

n-ai cum sa analizezi un meci de fotbal sau un adversar anume, din moment ce viata ta se rezuma la acea dilema a lui william, parca lasata mostenire,,, in cazul lui Mihai Stoica, de "A FI sau a nu FI," om, dintr-o cutie de carton!

frumos ! cu toate ca au o linie de fund formidabila gazetarii nostri se intreaba daca Chiriches se teme de Torres .Despre m.m. vorba domniei tale e faina : A FI sau anu FI .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează