INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA 1-0

UPDATE Gigi Becali recunoaşte acţiunea "telefonul fără fir": "L-am trimis pe Vali să-i spună lui Reghe pe cine să schimbe"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 martie 2013 16:38

UPDATE 16:30 Gigi Becali a recunoscut că l-a trimis pe Valeriu Argăseală să îi transmită lui Laurenţiu Reghecampf să facă o schimbare în primul "11": "E adevărat că l-am trimis pe Argăseală la Reghe. Voiam să-i zic să îl schimbe pe Pintilii, pentru că deja avea un cartonaş galben şi nu prea mai putea. Pînă a ajuns Vali la el, am văzut că Prepeliţă deja se schimba şi se pregătea să intre", a spus patronul Stelei la Fotbal Club, la DigiSport Special. Prima schimbare a Stelei a fost intrarea lui Prepeliţă în locul lui Pintilii.

****

Patronul Stelei nu se dezminte. Acesta a fost surprins de camerele TV în timp ce comanda o schimbare în timpul meciului cîştigat de echipa sa cu Chelsea, scor 1-0.

"Roş-albaştrii" sînt pe val. Au 12 puncte avans în Liga 1 şi au învins campioana Europei cu 1-0 pe Naţional Arena. Gigi Becali nu renunţă însă la vechile obiceiuri. Camerele Protv l-au surprins în timp ce încerca să sune pe cineva de pe banca echipei, însă nu i se răspundea.

Click aici pentru rezumatul VIDEO+FOTO!

Gigi - Vali - Mache - MM - Reghe
A trecut la acţiune, spunîndu-i lui Valeriu Argăseală ce trebuie să-i transmită tehnicianului. Preşedintele Stelei coboară din lojă şi ajunge în scurt timp la intrarea pe teren. Îi comunică team-managerului Marius Ianuli informaţia, care la rîndul său dă mai departe vestea către Mihai Stoica.

Uşor amuzat de mesajul pe care îl primeşte, managerul Stelei se ridică de pe bancă şi îi spune lui Laurenţiu Reghecampf dorinţa patronului. Vizibil iritat de ce aude, tehnicianul Stelei îi răspunde dur şi încheie discuţia: "Hai, mă, lasă-mă!".

Meciul retur dintre Steaua şi Chelsea va avea loc joia viitoare, de la ora 22:05, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Protv şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (152)
varanga53
varanga53  •  09 Martie 2013, 10:34

Fiind si nevasta-sa in loja, Gigi s-a dat important desi stia ca Reghe face doar ce stie el !

plischi
plischi  •  09 Martie 2013, 08:34

nici el nici reghe nu s-a gandit ca filip putea fi chiar deja calificarea, prepelitza nefiind decat pastrarea lui unu la zero, care nu-i totuna cu trei la zero, cu filip in teren. glumesc! glumesc?

sorin_steaua
sorin_steaua  •  09 Martie 2013, 04:51

Gigi e antrenor mare, vedeti-va de treaba, vede jocul bine, ar trebui sa-i acordati premiul pt. antrenorul anului, iar pt. Reghe , premiul de cel mai bun secund.

Vezi toate comentariile (152)
Comentează