INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1 ŞI PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Ţinta glumelor » Benitez e luat peste picior de propriii jucători!

"Nimeni nu a vrut un chelner gras spaniol, Roman!" a fost mesajul fanilor lui Chelsea pentru Abramovici. "Chelnerul gras" e Benitez // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 septembrie 2013 20:25

Joi, a doua zi după furioasa conferinţă a lui Benitez, Terry şi ceilalţi albaştri îl imitau în vestiar pe spaniol, iar suporterii îl anunţă: "Cu West Brom, toţi vom fi împotriva lui. Va fi taifun".

Pentru Chelsea, Rafa Benitez nu mai înseamnă nimic. Daily Mail povesteşte că joi, după ce managerul a pus la zid conducerea clubului, concentrîndu-şi apoi tirul împotriva fanilor albaştri, vestiarul devenise o scenă de stand-up comedy.

Unde jucătorii, în frunte cu căpitanul Terry, se întreceau care îl imită şi îl ironizează mai tare pe spaniol, avînd ca model conferinţa redată de Sky News. Cu trei zile înainte, la şedinţa de pregătire, seniorii lotului londonez îi spuseseră clar lui Rafa:  "Nu eşti suficient de bun pentru ambiţiile unui club ca al nostru. Nici ideile, nici antrenamentele tale nu ajută Chelsea să cîştige meciuri şi trofee"

Ieri, într-o altă discuţie cu presa, Benitez a anunţat: "Abramovici nu mă va da afară! Ştiu sigur. Am o relaţie foarte solidă cu patronul". Ar fi excelent pentru Steaua să rămînă. Numai că Daily Telegraph crede altceva: "Avram Grant aşteaptă doar un semn pentru a se întoarce pe Stamford Bridge".

Tehnicianul încearcă să-şi apropie şi fanii: "Trebuie să fim uniţi şi să susţinem echipa. Fiţi lîngă noi!". Însă suporterii nu-l vor pe "this fat spanish waiter". Şi îi spun că "la meciul cu West Brom, toţi vom fi împotriva lui. Va fi taifun. Ceea s-a întîmplat în tribune pînă acum a fost nimic faţă de ce va fi azi. Trebuie să să plece! N-a fost bine primit şi nu va fi. Niciodată!".

"De cîteva săptămîni, jucătorii sînt nervoşi şi îngrijoraţi, aşteptînd o altă schimbare de manager la Chelsea" (Daily Mail, cotidian britanic)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
daniels7714
daniels7714  •  02 Martie 2013, 15:16

se lucreaza din plin la destabilizarea echipei , avem oameni infiltrati ...

blaustein
blaustein  •  02 Martie 2013, 13:52

Parerea mea ca cea mai mare greseala a fost cand s-au despartit de Ancelotti apoi de di Mateo. Sarmanul Roberto stia meserie dar lipsa de experienta l-a facut sa fie fricos in meciul cu Juventus si a preferat sa adopte strategia norocoasa de anul trecut, insa nu i-a mai iesit, a pierdut 3-0 sia fost demis. Cred ca daca juca deschis cu Juve altul era rezultatul. Va fi o decizie foarte grea alegerea urmatorului antrenor la Chelsea. Avram Grant desi a ajuns si el in finala UCL tot "intermediar" scrie pe fruntea lui. Nu prea sunt variante.

williamfaulkner
williamfaulkner  •  02 Martie 2013, 13:45

Se scrie "de propriii jucatori", analfabetilor!! Explicatie, ca sa si pricepeti regula: la singular e "propriu", la plural e "proprii", iar articulat e "propriii", pentru ca forma articulata se formeaya adaugand un i la forma de plural, ca in exemplul ban-bani-banii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează