INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA

VIDEO Bijuteria Hazard » Înaintea returului cu Steaua, Chelsea a făcut o repriză mizerabilă şi una strălucitoare cu United

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 martie 2013 22:38

Trupa lui Rafa Benitez a fost condusă cu 2-0 încă din minutul 10, dar a revenit după pauză în special datorită mijlocaşului belgian, autor al unui gol fabulos


Chelsea a început meciul de ieri, cu Manchester United, din "sferturile" Cupei Angliei, de la 0-2. Înfrîngerea de joi, de pe Arena Naţională, i-a bulversat teribil pe londonezi, care au încasat două goluri în primele 11 minute! Chicharito l-a lobat pe Cech, de lîngă un Cahill adormit, după care Ronney a executat o lovitură liberă, iar David Luiz a apreciat greşit traiectoria balonului, care s-a oprit în poartă.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Golazo "a la Del Piero"
La pauză, scorul corect trebuia să fie 4-0, însă aceiaşi Chicharito şi Rooney (24, 25) au ratat ocazii imense. Un meci care curgea într-o singură direcţie şi care părea să se îndrepte spre o umilinţă pentru Chelsea s-a schimbat radical începînd din minutul 52. Atunci, în trupa lui Benitez a intrat Hazard, care peste doar 7 minute avea să creeze o bijuterie: gol fabulos marcat din colţul din stînga al careului mareu, în stil Del Piero.

Mata, ocazia anului 2013
Hazard a continuat să joace strălucitor şi ofensiva lui Chelsea a mai punctat o dată. Ramires, care n-a jucat la Bucureşti, l-a executat pe De Gea cu stîngul după un contraatac perfect. Ultimele 20 de minute au fost încîntătoare. S-a jucat cu garda jos, însă Chelsea a avut ghinion teribil. Mai întîi a ratat Torres, după care Mata, în minutul 89, a avut calificarea în gheată, însă De Gea a reuşit, foarte probabil, intervenţia anului 2013: a deviat mingea cu crampoanele şi a evitat golul.

Veste bună: Benitez rămîne şi pentru joi :)
Chiar şi în cele 4 minute de prelungiri, Chelsea a luat cu asalt careul lui Manchester. Din nou Torres şi Oscar au ratat şi meciul s-a terminat 2-2. Probabil cel mai bun scor pentru Steaua. Chelsea şi-a mai încărcat programul cu încă un meci, rejucarea de pe Stamford Bridge şi, poate cel mai important, Rafa Benitez rămîne antrenor şi va sta pe bancă şi joi, la returul cu Rusescu şi compania.


7 schimbări în primul "11" a făcut Benitez la meciul de ieri faţă de turul cu Steaua: au ieşit Ivanovici, Terry, Bertrand, Obi Mikel, Hazard, Benayoun şi Torres şi au apărut Azpilicueta, Cahill, Cole, Ramires, Moses, Mata şi Demba Ba


Manchester United - Chelsea 2-2 (2-0)
Au marcat: Chicharito (5), Rooney (11) / Hazard (59), Ramires (68)
Manchester: De Gea - Rafael, Rio Ferdinand, Evans, Evra - Carrick, Cleverley - Nani (44, Valencia), Ronney, Kagawa (76, Welbeck) - Chicharito Hernandez (62, Van Persie). Antrenor Alex Ferguson
Chelsea: Cech - Azpilicueta, Cahill, David Luiz, A. Cole - Ramires, Lampard (52, Obi Mikel) - Moses (52, Hazard), Mata, Oscar - Demba Ba (77, Torres). Antrenor Rafa Benitez

Cifrele meciului: Chelsea, net superioară
Manchester Parametru Chelsea
43% Posesie 57%
7 Ocazii 14
7 Şuturi la poartă 14
4 Şuturi pe poartă 10
2 Cornere 4


Chelsea are probleme pe Stamford Bridge
Chelsea nu mai e o forţă pe propriul teren, acolo unde se va decide calificarea de joi seară, cu Steaua. Trupa lui Benitez a disputat acasă, în 2013, nu mai puţin de 8 jocuri şi doar în două n-a avut emoţii, însă în faţa unor adversari modeşti: Wigan şi Bretford. În şase jocuri a încasat gol, inclusiv cu Sparta Praga, în Europa League, însă egalul împotriva cehilor i-a calificat pe londonezi în optimile de finală.

Meciurile de acasă pe 2013
Meciul Competiţia
Chelsea - QPR 0-1 Premier League
Chelsea - Swansea 0-2 Cupa Ligii
Chelsea - Southampton 2-2 Premier League
Chelsea - Arsenal 2-1 Premier League
Chelsea - Wigan 4-1 Premier League
Chelsea - Bretford 4-0 Cupa Angliei
Chelsea - Sparta Praga 1-1 Europa League
Chelsea - WBA 1-0 Premier League

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
luciansj
luciansj  •  11 Martie 2013, 12:05
Postat de mooh pe 11 Martie 2013, 01:58

5-0 scorul oilor

Tu ca cfr-ist ar trebui sa te simti frustrat, furat si prost cand echipa ta isi bate joc de suporteri.

bobinatul
bobinatul  •  11 Martie 2013, 10:55

Ce penibil. 3 comentarii idioate de la 3 frustrati. @vaddersaar, ce ar fi sa bagi tu scor corect cu mamicuta ta? @mooh: mai castigati si voi vreun meci anul asta? @alin: nu e problema, o sa incercam la anul sa mergem mai departe. Voi nu mai vedeti cupe europene pentru cel putin 5 ani de acum inainte. Hai sictir!

alin.constantin
alin.constantin  •  11 Martie 2013, 04:34

O repriza a doua de exceptie a lui Chelsea pe Old Trafford!! Sper ca acest lucru le va da moral pentru meciul de joi! Chelsea ramane o echipa mare, cand baietii joaca cu motoarele turate la maximum, putine echipe le stau in cale. GO CHELSEA!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează