INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, AZI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1 ŞI PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Vin şi cu huligani » 10 suporteri violenţi ai lui Chelsea şi-au anunţat prezenţa în Bucureşti

Peste 300 de suporteri englezi o vor susţine pe Chelsea în meciul cu Steaua
Peste 300 de suporteri englezi o vor susţine pe Chelsea în meciul cu Steaua

Articol de , - Publicat joi, 07 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 09:48

Chelsea a anunţat la Bucureşti că la meci vor fi prezenţi şi 10 suporteri englezi cu grad ridicat de risc. Aceştia vor fi însă păziţi de trei poliţişti de la Scotland Yard.

Jandarmeria Capitalei e în alertă pentru meciul de azi, de pe Arena Naţională. Purtătorul de cuvînt Georgian Enache a explicat la Dolce care sînt măsurile de siguranţă şi de ce se tem jandarmii: "Din datele comunicate de clubul Steaua, vor fi prezenţi 620 de fani britanici. Lor li se adaugă încă 200 de suporteri care vor sta la categoria VIP. De asemenea, avem informaţii de la omologii noştri englezi că se vor deplasa şi 10 fani cu grad ridicat de risc, fiind sanţionaţi deseori pentru tulburarea ordinii publice, dar vor fi monitorizaţi permanent de trei poliţişti de la Scotland Yard".

Enache a mai anunţat că englezii vor fi supravegheaţi pe toată durata zilei, chiar şi în centrul Capitalei: "De la ora 14:00 vom mobiliza forţe de ordine acolo".

Astfel, Centrul Vechi va fi foarte aglomerat în cursul zilei de azi, însă aceasta e o veste bună pentru proprietarii pub-urilor. Conform unei analize făcute de Ziarul Financiar, englezii vor lăsa la Bucureşti între 200 şi 300 de mii de euro!

Patronii de restaurante nu sînt însă bucuroşi de vizita britanicilor: "Într-o astfel de zi, clienţii obişnuiţi vor evita să ne viziteze. Englezii vin să bea bere şi atît. Vor mînca o singură dată pe zi şi, probabil, o vor face la un restaurant de tip fast-food".

"Nu urinaţi în public!"

Ministerul de Externe Britanic a emis ieri o avertizare pentru fanii lui Chelsea care vor fi azi la Bucureşti:
- Lăsaţi-vă paşaportul în camera de hotel, deşi nici aşa nu aveţi siguranţa că-l veţi găsi tot acolo!
- Mare atenţie la poliţişti! Ar putea fi hoţi deghizaţi!
- În seara meciului evitaţi staţia de metrou "Piaţa Muncii", e cunoscută ca un loc în care se adună suporterii stelişti!
- Folosiţi taxiurile, însă numai cele comandate de la hotel, altfel riscaţi să fiţi înşelaţi!
- Urinatul în public, cîntatul şi strigatul pe stradă, după ora 22:00, sînt interzise la Bucureşti!
- Apa de la robinet nu e potabilă!
- Aveţi grijă cînd utilizaţi cardurile, puteţi fi înşelaţi!

300 de fani ai lui Chelsea sînt anunţaţi că vor mai veni, în plus, la Bucureşti pe cont propriu şi-şi vor procura bilete de la bişniţarii de la Arena Naţională

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
dan_racivitan2003
dan_racivitan2003  •  07 Martie 2013, 15:16
Postat de drugzbunny pe 07 Martie 2013, 13:59

Milwall tind sa fie personajul negativ in filmele de gen (gree street, football factory), poate de aia sunt atat de notorii. Adevarul e ca fara o prezenta in prima liga de peste un deceniu nu prea poti avea pretentia la multi fani, iar fara multi fani nu prea poti avea nici un "firm" foarte puternic.

tu crezi ca in Anglia sunt suporteri de rezultat ca si in Romania? Te asigur ca are Milwall suporteri destui. Parca anul trecut sau acum 2 ani in cupa Angliei au incins o bataie chiar pe teren cu cei de la west ham.

drugzbunny
drugzbunny  •  07 Martie 2013, 13:59
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Milwall tind sa fie personajul negativ in filmele de gen (gree street, football factory), poate de aia sunt atat de notorii. Adevarul e ca fara o prezenta in prima liga de peste un deceniu nu prea poti avea pretentia la multi fani, iar fara multi fani nu prea poti avea nici un "firm" foarte puternic.

dihorul
dihorul  •  07 Martie 2013, 12:12

10 huligani? WOW!!! Nu mai ies din casa! Ca stelist as avea si mai mare grija... Carnea preferata a englezilor este cea de oaie, pe bune! Sa vezi razbunari ca am pus cal in hamburgar si shaorma... Ma cam ia cu scarba marea britanie... Niste taranoi neciopliti, betivani notorii... Sa le dati 5-1 cum a dar Rapd la steaua in Giulesti!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează