INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SOUTHAMPTON

A ajuns la Southampton, însă n-a uitat de unde a plecat! Mesajul transmis de Florin Gardoş fanilor Stelei şi foştilor colegi

Florin Gardoș și fanii Stelei
Florin Gardoș și fanii Stelei

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 15 august 2014 10:00

Florin Gardoş a devenit de ieri jucătorul lui Southampton, după ce a plecat pentru 6,8 milioane de euro de la Steaua, dar a ţinut să le transmită un mesaj special jucătorilor Stelei şi fanilor acesteia.

Transferul fundaşului de 25 de ani a devenit al doilea cel mare transfer all-time, după cel al lui Chiricheş la Tottenham, 8,5 milioane de euro, dar asta nu l-a făcut să uite de Steaua şi de obiectivele pe care roş-albaştrii le au în sezonul acesta.

"În cei patru ani petrecuţi la Steaua, am trăit cele mai frumoase momente din viaţa mea. Am cucerit trofee, am jucat în cele mai importante competiţii şi am ajuns, datorită Stelei, la echipa naţională. Pentru toate acestea, le mulţumesc suporterilor, conducătorilor, coechipierilor, antrenorilor pe care i-am avut, precum şi staff-ului medical.

Aceleaşi mulţumiri le adresez tuturor celor care m-au susţinut şi au fost alături de mine. Tot ce înseamnă Steaua va rămîne mereu în sufletul meu şi sper din tot sufletul ca rezultatele extraordinare să continue, atît în competiţiile interne, cît şi în UEFA Champions League!", a spus Florin Gardoş pentru site-ul oficial al Stelei.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează