INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

A semnat » Daniel Niculae reface trioul românesc la Kuban Krasnodar

Niculae la prezentarea oficială la Kuban
Niculae la prezentarea oficială la Kuban

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 iulie 2012 16:29

UPDATE Kuban Krasnodar a anunţat transferul lui Daniel Niculae de la AS Monaco. Atacantul român a parafat un acord pe două sezoane, cu opţiune de prelungire pe încă unul, şi se va integra repede în echipa pregătită de Dan Petrescu.

 

Atacantul de 29 de ani ar da Monte Carlo pe Krasnodar şi ar urma să semneze un contract pînă în 2014 cu echipa lui Dan Petrescu, unde îl va avea coleg pe Gigel Bucur.

Dan Petrescu mai aduce un român în Rusia. După ce l-a pierdut de Varga în ianuarie, antrenorul lui Kuban l-a convins pe Daniel Niculae să vină la Kuban. Atacantul de 29 de ani ar trebui să semneze un contract pînă în 2014 cu echipa din Krasnodar, locul 8 în play-off-ul campionatului trecut. Dar cu condiţia să treacă de vizita medicală, ştiute fiind problemele la meniscul genunchiului stîng ale fostului rapidist.

"Bursucul" a insistat pentru "Nico" avînd nevoie de un înlocuitor pentru Lacina Traore, vîndut recent la Anji Mahacikala. Daniel are avantajul că îi costă pe ruşi doar salariul, întrucît se transferă din postura de jucător liber.

Revenit la AS Monaco după sezonul de împrumut la Nancy, Niculae n-a vrut să joace în divizia secundă. Şi a ajuns la o înţelegere privind rezilierea acordului care-l lega pînă în iunie 2013.

Petrescu ar avea la dispoziţie 2 români în atacul lui Kuban: "Nico" şi Bucur, venit în februarie 2010 şi autor a 15 goluri într-un sezon şi jumătate. Daniel s-ar putea alătura noilor săi colegi în cantonamentul din Austria, de la Pfarrwerfen.

1,2 milioane de euro e salariul anual pe care-l va primi Niculae la Kuban în următoarele două stagiuni

29 de goluri a marcat "Nico" în 178 de meciuri şi 6 sezoane în Ligue 1, la Auxerre, Monaco şi Nancy

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
peryfery
peryfery  •  07 Iulie 2012, 09:32

cred ca e prea mult apelativul Tar,il poti folosi cand vorbesti despre Dan Petrescu nu despre Nico,are timp sa demonstreze,dan ilva face sa joace!

tristan
tristan  •  07 Iulie 2012, 00:32
Postat de torcida23 pe 06 Iulie 2012, 19:50

A vorbit un prost...

cine?tu?

tigruzzu
tigruzzu  •  07 Iulie 2012, 00:28
Postat de torcida23 pe 06 Iulie 2012, 19:50

A vorbit un prost...

De acord.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează