INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Acord pe 2 ani » Răzvan Raț s-a înțeles cu Rayo Vallecano și semnează azi

Raț (stînga) la primul
Raț (stînga) la primul "descălecat" la Rayo, într-un meci cu Real din returul stagiunii 2013-2014

Articol de - Publicat miercuri, 19 august 2015 00:00

Fundașul de 34 de ani, care a mai evoluat la Rayo în 2013-2014, aștepta aseară ca PAOK să trimită actele pentru rezilierea contractului prelungit în februarie.

Răzvan Raț se poate concentra de acum asupra "naționalei" și a "șocului" cu Ungaria, programat pe 4 septembrie la Budapesta. Ieri și-a rezolvat practic problema noului locului de muncă.

"Ne-am înțeles cu Rayo Vallecano și mai așteptăm doar ca PAOK să ne trimită actele pentru rezilierea contractului", a dezvăluit aseară impresarul Florin Manea, convins că azi "Răzvan va semna pe două sezoane".

Exact perioada pentru care apărătorul de 34 de ani prelungise în februarie cu grecii, pentru ca apoi, la începutul lui august, să se vadă trecut pe linie moartă.

De altfel, PAOK și-a dat acordul ca el să se pregătească deja alături de noii coechipieri, ceea ce "tricolorul" face de cîteva zile bune.

"Deocamdată lucrează pe partea de fitness", a precizat Manea, care a infirmat informația potrivit căreia Răzvan le-ar fi pretins grecilor 1 milion de euro pentru a rupe acordul: "Vrem doar niște compensații".

Potrivit unor surse ale Gazetei, părțile se vor înțelege la 600.000 de euro. Adică salariul pe aproape un an de contract.

10 partidea bifat Raț în tricoul lui Rayo în sezonul 2013-2014, cînd a fost împrumutat spaniolilor de West Ham

650.000 €anual va cîștiga "tricolorul" la Rayo. Atît cît avea și la PAOK Salonic

"Răzvan e mulțumit de ceea ce i s-a oferit. A fost primit bine și de noii coechipieri, și de antrenorul Paco Jemez, care-l cunoaște din 2014"
Florin Manea, impresar    

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează