INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTWERP - STANDARD LIEGE 0-0

Acuzațiile unui tehnician român la adresa arbitrilor: "E presiune să ajute echipele mari!"

Foto: Facebook/@rscl.be
Foto: Facebook/@rscl.be

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 09:42

Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp a fost trimis în tribună pentru a doua oară în ultima săptămână, după ce s-a certat cu "centralul" Van Driessche și a trimis un al doilea balon în teren, la meciul cu Standard Liege (0-0). Fanii l-au ovaționat.

Ladislau Boloni nu mai reușește să termine un meci pe bancă. Joi seară, la mijlocul reprizei secunde a confruntării cu fosta sa echipă, Standard, antrenorul lui Antwerp a trimis un al doilea balon în teren, iar după lungi parlamentări, "centralul" Van Driessche l-a expediat în tribună.

"Nu e o întâmplare"

La fel pățise și duminica trecută, contra liderului FC Bruges (0-0), iar fostul selecționer al României crede că nu e o întâmplare.

"Arbitrii sunt sub presiune. Am remarcat asta și la Bruges. Simți că e o presiune asupra lor să aducă echipele mari acolo unde le e rangul. Noi, ca formație mică, de categoria a doua, nu suntem tratați în mod egal.

De aceea trebuie să luptăm. Arbitrii nu pot controla presiunea și de aceea le fac mic cadouri granzilor. Chestiunea asta trebuie analizată bine", a comentat tehnicianul român.

Primit cu aplauze

În tribună, Boloni a fost primit cu aplauze de fanii lui Antwerp. Iar unul chiar i-a înfășurat în jurul gâtului un fular în culorile roșu și alb ale clubului.

Omologul Sa Pinto, care a avut și el o ieșire necontrolată în debut, când lui Standard i s-a refuzat un penalty, s-a făcut că plouă la conferința de presă, deși în timpul partidei a avut mai multe schimburi de replici cu antenorul lui Antwerp: "Am o relație bună cu domnul Boloni. Chiar nu știu de ce arbitrul l-a eliminat". 

90 de minute a jucat Răzvan Marin la Standard. A avut o bară în minutul 60 și a luat 6 în Gazet van Antwerpen

"Lipsa de inteligență"

Mouscron, echipă pregătită de Mircea Rednic, a pierdut la St. Trond în al doilea minut al prelungirilor (90+2), iar Rednic a dat vina pe "lipsa de experiență și de inteligență" a jucătorilor săi. Dorin Rotariu a fost integralist la oaspeți, dar, din nou, a făcut o partidă modestă și a primit 4 în Gazet van Antwerpen. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează