INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AZERBAIDJAN

video Adrian Mutu, la primul scandal la Baku » Antrenorul lui Neftci Baku s-a îmbrâncit cu un fundaș

Adrian Mutu nu are viață ușoară în Azerbaidjan // Foto: Imago
Adrian Mutu nu are viață ușoară în Azerbaidjan // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 17:58 / Actualizat luni, 21 august 2023 21:22

Adrian Mutu (44 de ani) a fost părtaș ieri la momentul tensionat din finalul partidei cu Sabah (1-1). L-a provocat apărătorul marocan Sofian Chakla (29 de ani), după ce antrenorul gazdelor aruncase o minge în teren.

De la 2-0 cu Željezničar, în manșa secundă a turului al doilea preliminar din Conference league, Adrian Mutu nu s-a mai întâlnit cu victoria la Neftci. A pierdut de trei ori și duminică a făcut al doilea egal, 1-1 în derbyul cu Sabah. Echipa „Briliantului” a echilibrat scorul printr-un autogol și antrenorul român a avut parte de un final încins de partidă.

Adrian Mutu, eliminat din Conference League » Cum a explicat antrenorul lui Neftci: „Am luptat până la capăt, în ciuda problemelor”
Beșiktaș - Neftci Baku 2-1 (5-2 la general)
Adrian Mutu, eliminat din Conference League » Cum a explicat antrenorul lui Neftci: „Am luptat până la capăt, în ciuda problemelor”

Agenția „Sport Info” a dezvăluit conflictul pe care Mutu l-a avut cu un fundaș al gazdelor. S-a îmbrâncit cu Sofian Chakla, fundaș marocan de 29 de ani și apoi s-a format un meleu lângă banca de rezerve. 

Totul a plecat de la o minge aruncată în teren de antrenorul lui Sabah, Murad Musayev, în minutul 87, cu care a împiedicat un contraatac periculos al celor de la Neftci.

Adrian Mutu mai vrea un străin la Neftci Baku

Arbitrul Aliyar Aghayev, care a acordat 12 cartonașe galbene, toate în repriza secundă, a potolit cu greu spiritele inflamate, fără a elimina pe nimeni. După trei etape din campionat, echipa pregătită de Mutu se află pe locul 8 din 10 și nu a câștigat niciun meci, având doar două puncte.

Aceeași agenție mai scrie că tehnicianul român vrea să mai transfere un străin, dar nu un jucător de echipa națională a Azerbaidjanului, pentru postul de fundaș lateral. În meciul cu Sabah, Mutu a început cu șapte străini și după pauză a mai intrat unul, între aceștia fiind titulari Tamas și Yuri Matias, aduși din Superliga României.

Duminica viitoare, Neftci va primi la Baku vizita ultimei clasate, Qəbələ, care nu are niciun punct acumulat după trei runde jucate.

Citește și alte știri despre stranieri:

Ianis Hagi plătește pentru declarațiile belicoase » Neconvocat pentru play-off-ul cu Eindhoven

Antonio Sefer, gol superb într-un meci care a zdruncinat lucrurile la Beer Sheva » Un român, aproape de banca tehnică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  22 August 2023, 11:00

ce stire... "a avut un scandal"

VanBasten
VanBasten  •  22 August 2023, 08:40
Postat de DMA87 pe 21 August 2023, 21:59

L-o fi confundat Mutu cu vreun ospătar! Meseria de bază nu se uită, indiferent de vârstă. :)))

La meciurile din prima liga azera, nu ai voie cu ranga pe stadion.

Stefan09
Stefan09  •  22 August 2023, 00:01

Un mare mister de ce l-au luat azerii pe mutulica.........

Vezi toate comentariile (5)
Comentează