INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Adrian Ursea, început de coșmar la Nice! Bilanțul său după înfrângerea de la Brest

Adrian Ursea, antrenor Nice // foto: Imago
Adrian Ursea, antrenor Nice // foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2021 13:52 / Actualizat joi, 07 ianuarie 2021 14:07

În șase etape, Adrian Ursea nu a câștigat decât o dată la Nice, pierzând de trei ori. Ultima înfrângere miercuri, 0-2 cu Brest.

Nici venirea lui Adrian Ursea nu a resuscitat-o pe Nice, care joacă la fel de slab și cu aceleași rezultate ca în perioada în care Patrick Vieira era antrenor. În șase etape, tehnicianul în vârstă de 53 de ani a învins o singură dată, pierzând de trei ori, inclusiv miercuri, 0-2 pe terenul lui Brest. Roș-negrii au un singur punct în ultimele trei meciuri și au mai căzut un loc. Sunt pe 13, foarte departe de cupele europene.

Ursea e optimist după începutul slab la Nice

„Avem acum o bază pe care să ne sprijinim. Sunt convins că vom depăși momentele dificile”, a declarat Ursea în L'Équipe. Dar căpitanul său, internaționalul francez Morgan Schneiderlin, nu e atât de convins. 

Încrederea noastră a mai primit o lovitură, se simte în asta la finalizare, la ultima pasă. Facem totul pentru a ne reveni, pentru a ne pregăti mai bine de la o zi la alta, dar realitatea este meciul”. Pe care Nice îl tot pierde.

Domenech, primul meci de Ligue 1 după 27 de ani!

La 68 de ani, Raymond Domenech a revenit pe banca unei echipe la un meci din Ligue 1, după 27 de ani și jumătate! Și actualul președinte al sindicatului antrenorilor din Hexagon nu mai pregătise pe nimeni de un deceniu, după despărțirea de naționala Franței!

Pe 2 iunie 1993, Domenech avusese ultima partidă în L1. Era la Lyon și a pierdut cu Bordeaux (2-3). S-a întors miercuri, 6 ianuarie 2021, la Nantes, dar nici acum nu a învins. 0-0 acasă cu Rennes.

„Dacă am fi putut, am fi ținut mingea 90 la sută din timp, dar e greu în fața lui Rennes”, explică tehnicianul lui Nantes, după ce a avut doar 28 la sută posesie.

Citește mai multe știri despre stranieri:

Vedeta lui Gaziantep, cucerită de Marius Șumudică: „Toată lumea spune că e nebun, dar e un antrenor inteligent”

ATALANTA - PARMA 3-0 » VIDEO Valentin Mihăilă, lăudat de italieni chiar și după un eșec: „Viteză și personalitate. Unicul aspect pozitiv al Parmei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  07 Ianuarie 2021, 15:30

E pe faras, nu are fatza de antrenor !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează