INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Aducerea lui Bănel s-a justificat: numărul fanilor lui St. Etienne la meciuri a crescut

Banner-ul dedicat lui Nicoliță de suporterii lui St. Etienne
Banner-ul dedicat lui Nicoliță de suporterii lui St. Etienne

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2012 12:08

Atunci cînd l-au prezentat pe Bănel Nicoliţă, conducătorii lui St. Etienne au oferit un argument incredibil: ”Mijlocaşul român a venit şi pentru a atrage în tribune mulţi suporteri din rîndul importantei comunităţi rrome din zonă”. Scopul a fost deja atins. Fiindcă, pe lîngă performanţele sportive notabile, ex-stelistul a contribuit şi la creşterea afluenţei în ”Geoffroy-Guichard”.

Pe locul 7 în Ligue 1, ”verzii” se găsesc pe a 5-a poziţie în clasamentul spectatorilor. Îi devansează doar cei trei granzi din Hexagon, PSG, Marseille şi Lyon, plus Toulouse. 20.819 de oameni este media de fani prezenţi pînă acum la meciurile disputate acasă de St. Etienne, cu 18 la sută mai mare decît în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Se apreciază că numărul ar fi fost chiar mai mare dacă la stadion nu ar fi demarat lucrări de renovare care alterează dorinţa fanilor de a veni la meciuri. Din acelaşi motiv, o parte a arenei este închisă. Conducătorii clubului sînt însă  convinşi că publicul va fi şi mai numeros în condiţiile în care Bănel şi colegii lui vor fi vizitaţi, între altele, de Rennes, Marseille, Lyon şi Bordeaux.

 

”La preţ (de benzină) fără plumb preferăm cărbunele, la preţ de argentinian îl preferăm pe român”

Mesaj din decembrie al fanilor lui St. Etienne, referindu-se la faptul că PSG a dat 43 de milioane de euro pe Pastore, iar ”verzii” l-au luat pe Bănel cu doar 700.000

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
2dorr
2dorr  •  17 Ianuarie 2012, 17:19

Tot respectul pt. Banel dar totusi cum sa-l compari cu Pastore :)

ce_plm
ce_plm  •  17 Ianuarie 2012, 16:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Carla Bruni e italianca

pinteat
pinteat  •  17 Ianuarie 2012, 13:29
Postat de criticul89 pe 17 Ianuarie 2012, 13:22

puteau sa zica simplu ca nr fanilor a crescut dar bineinteles, acesti jurnalisti stelisti tb sa pomeneasca de banel ca altfel nu mai intra lumea sa citeasca; penibil...

dar nr fanilor nu a crescut, a scazut cu peste 5000 de oameni in medie... tocmai asta face articolul degeaba

Vezi toate comentariile (7)
Comentează