INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Afirmație șocantă a unui fost "tricolor": "Regret că am ales naționala României!"

Alin Stoica (în dreapta), alături de Mirel Rădoi, Adi Mutu și Daniel Pancu, la o acțiune a naționalei din 2003 // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Alin Stoica (în dreapta), alături de Mirel Rădoi, Adi Mutu și Daniel Pancu, la o acțiune a naționalei din 2003 // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iunie 2017 19:04

Ajuns la 37 de ani, Alin Stoica, fiul lui Tudorel Stoica, a declarat că regretă că a ales să joace pentru naționala României în detrimentul celei belgiene. 

"Cel mai mare regret? Că am ales în 1998 «naționala» României, și nu Belgia. Aș da totul azi să pot juca măcar un meci cu «diavolii roșii»".

Fostul mijlocaș al lui Anderlecht a precizat: "Am refuzat Belgia atunci pentru că era logic să dau prioritate țării în care m-am născut, eram fiul unui mare fotbalist român. Într-un final, am realizat că România nu a respectat alegerea grea făcută de mine", a spus Alin Stoica, într-un interviu acordat cotidianului La Dernière Heure.

Alin Stoica (37 de ani) a jucat la Steaua, Anderlecht, FC Bruges, Siena, FC Național, Poli Timișoara, Gent, Mouscron, FC Brașov, Vojvodina, ACS Poli, Concordia Chiajna, Standaard Wetteren și FC Gulbene.

În perioada 1998-2003, acesta a strâns 13 meciuri în tricoul primei reprezentative.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
sasha8777
sasha8777  •  17 Iunie 2017, 16:10
Postat de sasha8777 pe 17 Iunie 2017, 07:02

***

jos cenzura .....aloo gsp .....site de tot "respectul" kktl

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

markksson
markksson  •  17 Iunie 2017, 08:50

Mare noroc cu belgienii astia civilizati care au suferit in tacere ca urmare a "deciziei grele luate". Cred ca cineva trebuie sa rupa tacerea si sa scrie o carte despre pierderea grea provocata Belgiei, natiune care macar a avut decenta sa respecte decizia lui Alin, nu ca Romania!

florar
florar  •  17 Iunie 2017, 08:31

Si uite asa rautatea clanului Stoica devine de inteles...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează