INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TWITTER

Agitat în aşteptarea transferului, Mutu stă pe Twitter pînă la 4 dimineaţa! ”Eu vara nu dorm”

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iulie 2012 21:57

După prima zi de pregătire la Cesena, Adrian a postat imagini din perioada Fiorentina: ”Am atîtea gînduri... frumoase, dar prea multe... Nu pot adormi, iar mîine am două antrenamente”


Vară fierbinte pentru Mutu. Întors la Cesena, atacantul român se pregăteşte separat de restul colegilor aşteptînd oferte. Mai are un an de contract cu echipa retrogradată în Serie B, care vrea să-l vîndă, şi e foarte agitat. După prima zi de antrenament, Adrian a fost însă activ pe reţelele de socializare. Fanii au aflat pe Twitter că Mutu este nostalgic după perioada Fiorentina şi că adoarme abia spre dimineaţă!

"Nu pot dormi, am atîtea gînduri...frumoase, dar prea multe... Şi mîine două antrenamente!" e mesajul lăsat ieri la 3:37, înainte să-l fure somnul. Cîteva minute mai devreme postase două poze în tricoul viola, una alături de antrenorul Prandelli (actualul selecţioner italian), cu comentariul "Grande Mister", iar cealaltă sărbătorind un gol: "Ce amintiri frumoase!". Seara şi-a delectat admiratorii cu trei portrete şi două imagini cu cîinele său pitbull Blanco, "cel mai adevărat prieten". Nu şi-a uitat nici foştii "cîini" de la Dinamo, pe care i-a felicitat pe contul său de Twitter pentru triumful din Supercupă cu CFR Cluj.

1,5 milioane de euro este salariul anual al lui Mutu la Cesena, pentru care a marcat 8 goluri în 28 de meciuri în campionatul trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează