INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ALAVES - LAS PALMAS 0-1

Ianis Hagi n-a trecut proba de foc! Alaves a pierdut acasă cu Las Palmas, internaționalul român a prins o oră pe teren

Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves/ foto: Imago Images
Ianis Hagi, în tricoul lui Alaves/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 17:00

Alaves a pierdut acasă împotriva lui Las Palmas, 0-1, în etapa #16 din La Liga. Ianis Hagi (25 de ani) a fost titular la echipa gazdă, înlocuit însă în minutul 63

Ianis Hagi a intrat în primul „11” în locul lui Guevara, suspendat. Nu mai fusese titular la Alaves de pe 6 noiembrie, de la 1-0 cu Almeria. „Probă de foc pentru fiul lui Gică”, a scris Marca înainte de meci.

Ianis s-a remarcat în minutul 2, când a executat bine un corner, dar Rebacch a tras pe lângă.

În minutul 30, internaționalul romnân s-a accidentat la mână și avut nevoie de îngrijiri medicale.

La doar un minut distanță, Kirian, căpitanul lui Las Palmas, a marcat pentru oaspeți.

Ianis a fost din nou în prim-plan în minutul 42, la o ocazie clară a lui Samu, care a rămas singur cu portarul după pasa în profunzime a lui Hagi. Atacantul lui Alaves nu a reușit să înscrie însă. El a avut și două goluri anulate.

Românul a fost înlocuit cu Benavidez, în minutul 63.

Scorul final a fost 1-0 pentru Las Palmas, în ciuda presiunii puse de Alaves, care se află pe locul 13 în La Liga, cu 16 puncte. 

Alaves - Las Palmas 0-1

Alaves - Las Palmas, echipe de start:

Alaves: Sivera - Gerosabel, Abqar, Marin, M. Lopez - Hagi, Blanco, Guridi - Rebbach, Omorodion - Rioja
Antrenor: Luis Garcia

Las Palmas: Valles - Araujo, Coco, Marmol, S. Cardona - Munir, J. Munoz, Loiodice, Rodriguez, Moleiro - M. Cardona
Antrenor: Garcia Pimienta

Stadion: Estadio Mendizorroza 
Arbitru: Jose Munuera

Citește și:

A plecat de la Barcelona pentru un restart, acum a primit o lovitură grea
PREMIER LEAGUE
A plecat de la Barcelona pentru un restart, acum a primit o lovitură grea
Uluitor! Cum a decis Cristiano Ronaldo titlul în Brazilia de la 11.000 km » Prăbușirea Botafogo + Acuzații de blat, de corupție!
BRAZILIA
Uluitor! Cum a decis Cristiano Ronaldo titlul în Brazilia de la 11.000 km » Prăbușirea Botafogo + Acuzații de blat, de corupție!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
onievu
onievu  •  13 Decembrie 2023, 23:14
Postat de Mondo pe 09 Decembrie 2023, 18:10

Gluma antrenorului de la Alaves: Ianis titular. Cu Ianis rezerva Alaves cistiga, cu Ianis pe teren Alaves pierde. Nu cred in coincidente, Ianis nu este Hagi, doar Ianis un jucator mediocru.

Extraordinar...!..:))..am trăit să o aud și pe asta.! Cât de stupid poți să fii ?...să zici că echipa fără Ianis câștiga,iar cu Ianis,pierde,...adică o echipă,(atenție,echipa e formată din 11 jucători...sau nu,...poate 3 cu tot cu portar) e "încurcată"de un jucător ? Mai dați cu apă rece din când în când pe față,ca să vedeti lucrurile și cu alți ochi !...

onievu
onievu  •  10 Decembrie 2023, 21:04
Postat de 10geo pe 10 Decembrie 2023, 09:40

*** tu esti?!

10geo,nu știu cine crezi tu că sunt,dar pot să-ți spun că sunt un om simplu,mă consider un suporter în adevåratul sens al cuvântului,o să critic doar când văd că nu mai exista voință și ambiția de a face mai mult și mai bine, ce pot însă să-ți zic ție...și altora ca tine, care îl critică pe Ianis și pe alții aflați intr-o sitație mai mult sau mai puțin asemănătoare,este că...dacă nu vă convine de ei ,NU VĂ MAI UITAȚI la ei,nu-i mai urmăriți,ca să nu cumva să vi se facă rău sau să vă stricați zilele,că sigur n-o să ducă nimeni dorul comentariilor voastre stupide și lipsite de cea mai mică forma de întelegere sau dorință de a încuraja ori de a aduce ceva pozitiv in context ! ...de,așa a fost românul întodeauna învățat,mai întâi să dea cu bota,abia apoi să gândească ! ...vă compătimesc,pe tine și pe cei ca tine !

10geo
10geo  •  10 Decembrie 2023, 09:40
Postat de onievu pe 09 Decembrie 2023, 19:55

Da..stau..citesc comentariile..și mă minunez de cât de mulți "specialiști"în fotbal avem în țara asta !!! Dragii mei "specialiști"în ale balonului rotund,spaniolii i-au dat 7,3 lui Ianis,a doua notă dupa 7,4 cea mai bună,a lui Rioja.Nu zice nimeni că a jucat extraordinar,dar în tonul echipei,care in general a jucat foarte timorat,sub presiune Ianis,a fugit mult,s-a demarcat,a făcut jocul tactic fară minge foarte bine,căutînd in permanență să completeze "găurile"din spațiul de joc de la mijloc,când un coleg urca sau se deplasa din așezarea in sistemul de joc cerut probabil de antrenor,a făcut de multe ori presing agresiv în față,care îti taie mult din rezeva de energie ...și alte chestii,care probabil au "scăpat"ochilor voștrii de mari critici ! Păcat că vă dați cu părerea în necunoștință de cauză !..ce inseamnă să incerci să revii,măcar la nivelul la care ai fost,ca formă,după o accidentare ca a lui Ianis,nu știu decât cei care au trăit-o pe pielea lor! ..durerea fizică ,perioada grea de recuperare,cu dorința în gând dar și îndoiala,de ajunge unde ai fost,nerăbdarea de a reveni,dar si răbdarea de a..răbda !..și aștepta,..reintrarea pe teren !(cred că totuși jocurile astea de cuvinte sunt mai grele pentru unii dintre "comentaci"!) Noi ar trebui să-l înțelegem,să-l sprijinim,să-l critiăm mai puțin,să incercăm să ne punem în pielea lui,să-l așteptăm...să nu-l judecăm!dar asta stiți ce inseamnă SĂ FII SUPORTER ADEVARAT !!

*** tu esti?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează