INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Alex Chipciu, lăudat în presa din Belgia » Secundul echipei naționale a fost întrebat despre fostul jucător al Stelei: "Cum e posibil să facă asta?"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2016 13:46

Transferat pentru o sumă record la Anderlecht, Nicolae Stanciu este umbrit de succesul lui Alex Chipciu, celălalt român de la formația din Belgia.

Mijlocașul trecut pe la FC Brașov este văzut drept unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei datorită efortului incredibil pe care îl depune la fiecare meci.

Belgienii de la Derniere Heure l-au analizat pe Alex Chipciu, care aleargă în medie în jur de 12 kilometri pe meci: "E primul nume de pe lista lui Weiler atunci când acesta face echipa".

"Nu mă gândesc niciodată să calculez cât de mult alerg într-un meci. Cert e că aici o fac mai mult decât în România. Chiar am fost întrebat dacă particip la maraton. Dar nu mă motivez cu astfel de lucruri. Mie îmi place fotbalul fizic", a comentat Chipciu.

Secundul echipei naționale a României, Rudi Verkempinck, a fost întrebat și el despre Chipciu cum e posibil să alerge atât:

"Aleargă în medie 12 kilometri pe meci. E impresionant cum poate repeta acele sprinturi în fiecare meci. E foarte activ de când este în Belgia", a zis acesta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Decembrie 2016, 19:45
Postat de nebraska pe 26 Decembrie 2016, 14:18

La fcsb era injurat de putinii suporteri din triune.

Chipciu s-a plans de perioada Steaua. S-a bucurat ca a scapat de acolo. Desi a avut salariu bun ,era mereu huiduit de ..*fani*.

nebraska
nebraska  •  26 Decembrie 2016, 15:11
Postat de onduku pe 26 Decembrie 2016, 15:04

Tu l-ai injurat pe forum cu mai mult clone, ***

Mostra de fcsbist rural.

onduku
onduku  •  26 Decembrie 2016, 15:04
Postat de nebraska pe 26 Decembrie 2016, 14:18

La fcsb era injurat de putinii suporteri din triune.

Tu l-ai injurat pe forum cu mai mult clone, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează