INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FC KOLN

Alex Ioniţă, dezastru total la Koln! Şi-a făcut praf ligamentele gleznei şi va sta 4 luni :S

Alexandru Ioniţă
Alexandru Ioniţă

Articol de - Publicat joi, 19 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 19 mai 2011 12:22

Sezonul şi aşa decepţionant pentru Alex Ioniţă la FC Koln s-a încheiat miercuri şi cu o accidentare gravă.

Fostul atacant al Rapidului, 21 de ani, a suferit o ruptură de ligamente la glezna dreaptă în cursul antrenamentului de după-amiază şi va fi operat în cursul zilei de astăzi.

Medicii susţin că el va lipsi de pe gazon circa 4 luni, ceea ce poate avea urmări nefaste asupra carierei sale la Koln.
Ioniţă va pierde toată pregătirea de vară a echipei, dar şi primele etape ale viitoarei ediţii de campionat. Practic, noul antrenor, Stale Solbakken, nu va putea să-şi facă o idee măcar despre valoarea lui.

Şi de-ar fi numai atît. Clubul a decis să reacţioneze şi are deja în vizor un nou atacant: norvegianul Erik Huseklepp, de la AS Bari.

Ioniţă a bifat doar opt apariţii la Koln în primul lui sezon în Bundesliga, nereuşind să convingă pe nici unul dintre antrenorii care s-au perindat pe bancă în ultimul an, Soldo, Schaefer, Finke, că merită mai multă atenţie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
star01
star01  •  19 Mai 2011, 14:51

PACAT DE EL...DAR PARCA E "FRATE" CU LEMN TANASE DODEL...SE ACCIDENTEAZA LA ANTRENAMENT!!!!

vladutz13
vladutz13  •  19 Mai 2011, 13:16

Aere de vedeta.... pacat de el, parea super talent, de fapt super jucator la Rapid. Singurul motiv pentru care nu se putea impune este lipsa de seriozitate. Nu zice nimeni sa ia locul lui Podolski in echipa, dar daca se tinea de treaba nu ar fi vrut nimeni sa-l dea afara.....

scorpionul1923
scorpionul1923  •  19 Mai 2011, 12:25

Imi pare rau Alex. Poate o revenire in Giulesti ti-ar prinde bine (oricum plecasei prea tanar in strainatate dupa parerea mea). Inca nu e tarziu, ai pierdut numai un an. Daca nu lasi orgoliul sa vorbeasca si daca vei fi bine sfatuit totul va ramane in amintire ca un an negru si atat. Bafta multa si insanatosire totala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează