INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUNDESLIGA

Alexandru Maxim confirmă că nemţii sînt adevăraţi profesionişti în sport: "Această mentalitate este nouă pentru mine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 06 august 2014 18:17

Alexandru Maxim, unul dintre cei mai în formă stranieri, ajuns la VfB Stuttgart în ianuarie 2013, a acordat un interviu pentru site-ul oficial al clubului neamţ în care spune cum s-a schimbat cariera lui de cînd a ajuns în Germania.

"Am devenit un adevărat profesionist. Cu siguranţă, voi da totul la fiecare antrenament pe care-l avem. Germanii sînt mereu dedicaţi muncii, sînt concentraţi. Dacă trebuie să lucreze trei ore, atunci lucrează trei ore, nu două ore şi 55 de minute. Această mentalitate este nouă pentru mine, dar este foarte bună. Am căpătat exeperienţă, deşi am trecut prin pase bune şi mai rele", a spus Maxim.

Fotbalistul român a vorbit şi despre noul său coleg Oriol Romeu, împrumutat de Stuttgart de la Chelsea, şi a povestit de perioada cînd cei doi erau juniori în Spania, unul la Espanyol, celălalt la Barcelona.

"Era o rivalitate mare între noi, cei de la Espanyol, şi cei de la Barcelona. El juca într-o echipă cu Thiago Alcantara şi Giovani dos Santos, aveau o super-echipă. Cine a jucat pentru Chelsea şi Barcelona înseamnă că e un jucător bun. Sînt convins că ne va ajuta foarte mult", a mai spus Maxim.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează