INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Alexandru Mitriță, foarte aproape de un transfer surprinzător! Antrenorul a confirmat discuțiile, arabii i-au făcut videoclip de prezentare

Alex Mitriță (stânga) a ajuns la New York City în februarie 2019
Alex Mitriță (stânga) a ajuns la New York City în februarie 2019

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 11:15 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 15:18

Transferul lui Alexandru Mitriță (25 de ani) de la New York City FC la Al-Ahli capătă contur. Antrenorul Ronny Deila (45) a confirmat că există discuții între cele două cluburi în acest sens. 

Alexandru Mitriță ar putea părăsi MLS după un an și jumătate. Al-Ahli Jeddah este foarte interesată de jucătorul român, pe care l-ar putea aduce în Arabia Saudită sub formă de împrumut.

Ronny Deila, antrenorul lui Mitriță de la NYCFC, a fost rezervat în comentarii, dezvăluind doar că au existat discuții despre plecarea lui Mitriță, însă jurnaliștii apropiați de club spun că plecarea jucătorului are șanse mari de realizare. „Surse autorizate îmi spun că discuțiile între New York City și Al-Ahli sunt într-un stadiu avansat. Pentru moment, cele două cluburi discută despre un împrumut, nu un transfer definitiv”, a anunțat Sam Stejskal, jurnalist la The Athletic Soccer.

Au existat ceva discuții, dar nu este nimic finalizat. În acest moment, este jucătorul nostru 
- Ronny Deila, antrenor New York City FC

Mitriță, la Al-Ahli? Arabii l-au prezentat deja

Dacă jurnaliștii de casă ai echipei americane spun că transferul nu este încă efectuat, arabii sunt mult mai optimiști. Rabanal Safena, jurnalist la Okaz Sports cu peste 1 milion de urmăritori pe Twitter, spune că transferul lui Mitriță la Al-Ahli este deja făcut și i-a dedicat „tricolorului” un videoclip de bun-venit!

Acesta anunță că Mitriță a fost împrumutat de Al-Ahli, care are și o opțiune de cumpărare a românului la finalul împrumutului.

Mitriță, parte a lotului echipei naționale a României pentru meciurile de la începutul acestei luni, este într-o formă foarte bună. În ultimele 2 meciuri disputate pentru New York City, „tricolorul” a reușit două „duble”, contribuind la victoriile împotriva celor de la Cincinnati (4-0) și Inter Miami (3-2).

8 milioane de euroau plătit cei de la NYCFC către Universitatea Craiova, în schimbul lui Mitriță

18 goluri și 7 pase decisivea strâns Mitriță la NYCFC, în 48 de partide

5.5 milioane de euroeste cota de piață a lui Mitriță, potrivit Transfermarkt.com

Citește mai multe știri despre stranieri:

Un fost campion mondial nu mai e șomer » Mario Gotze va juca la PSV Eindhoven

OFICIAL Mircea Lucescu are în sfârșit un jucător român la Dinamo Kiev! Anunțul de la miezul nopții

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
sibelius
sibelius  •  07 Octombrie 2020, 17:35
Postat de theunderdog pe 07 Octombrie 2020, 15:58

Ar face o greseala mare daca ar pleca. Sper ca nu-i disperat dupa bani. In America are sansa sa joace in MLS All Star Game. Din Arabia Saudita nu te mai cumpara nimeni o sa ajungi acasa in Liga 1!

Nu cred ca-l intreaba cineva "puisor, vrei sa pleci la camile?". Din MLS doar camilele il cumpara.

883758598355956
Adrian Fulgos  •  07 Octombrie 2020, 16:32

Cine spune că MLS este mai slab decit campionatul arab este intr-o totala lipsă de cunoştință. Este mult peste liga mămăliga sau majoritatea campionatelor est-europene. Printre altele, înainte de pandemie avea o medie de spectatori de peste 20 de mii pe meci. Pe Mitriță l-am urmarit in direct de cite ori s-a putut. Cu excepția unor meciuri bune, nu a confirmat. Problema lui ce-a mai mare nu este talentul, ci forma fizică precară. Trist, dar adevarat. Niciun antrenor nu-şi imprumută un jucator de bază. Nici Mitriță nu cred că vrea să schimbe New-York-ul pe țările arabe. Păcat.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează