INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Alin Stoica i-a făcut "primirea" lui Chipciu în presa din Belgia: "Le-am zis să nu credă că e ca mine sau Enzo Scifo"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 19:25

Alin Stoica l-a taxat pe Alex Chipciu, care doar ce a semnat cu Anderlecht Bruxelles. Acesta l-a criticat pe român în presa din Belgia și crede că fosta sa echipă nu ar trebui să dea 6 milioane pentru Stanciu. 

"Anderlecht este un club foarte mare, l-aş compara cu Real Madrid, însă nu mai e echipa care a fost, nu mai are atât de multă calitate. Le-am spus ziariştilor belgieni să nu creadă că Alexandru Chipciu e un jucător creativ, să nu aibă aşteptări să fie om de ultimă pasă, să nu îl compare cu Marc Degryse, cu mine, cu Enzo Scifo, cu Par Zetterberg, nu are cum să fie aşa ceva niciodată.

E un jucător de bandă, vede direct poarta, însă nu fotbalist care să dea o pasă filtrantă. Dacă eu spuneam ca este un creator, Chipciu se întorcea după o lună acasă.

Să nu punem presiune pe un jucător care nu poate face ce crede lumea despre el. Pentru nivelul de acum al campionatului belgian suma plătită pentru Chipciu mi se pare foarte mare", l-a analizat Alin Stoica la Digi.

...despre posibilul transfer al lui Stanciu: "Stanciu e mijlocaș ofensiv, un jucător mai de atac decât Chipciu, însă şase milioane de euro este o sumă foarte mare pentru Belgia. La banii ăştia ar trebui să dea minimum două pase de gol pe sezon în Champions League. În ultimii ani nu au prea fost transferuri de şase milioane de euro în Belgia", a mai spus Alin Stoica.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (44)
romanderoman
romanderoman  •  20 Iulie 2016, 15:17

Enzo Scifo din perioada Inter, voia sa spuna Printisorul !

polistul68
polistul68  •  20 Iulie 2016, 11:48

Daca analizam doar cuvintele lui Alin Stoica, are dreptate...campionatul belgian, nu mai e ce a fost, Chipciu e om de banda, nu de creatie, 6 mil nu s-a mai platit de mult in Belgia.....a spus doar adevaruri. Faptul ca nu a laudat excesiv un roman, faptul ca a fost obiectiv, mi se par lucruri laudabile. Despre fotbalistul Alin Stoica...numai de bine.

papa_poulette
papa_poulette  •  20 Iulie 2016, 09:47

Craciunescu despre Alin Stoica in perioada de la Poli Timisoara: "oamenii de la hotelul unde sta mi-au zis ca bea tuica cu halba la micul dejun!" Cam asta e "marele" Alin Stoica: fiul lu ta-su, alt alcoolic de renume

Vezi toate comentariile (44)
Comentează