INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Alternativa din Insulă » FC România va fi sponsorizată de cel mai mare operator de telefonie low-cost din lume

Ionuţ Vintilă (centru), alături de reprezentanții firmei de telefonie mobilă
Ionuţ Vintilă (centru), alături de reprezentanții firmei de telefonie mobilă

Articol de - Publicat duminica, 24 mai 2015 00:00

E doar prima înţelegere, urmează încă două contracte pentru a finaliza bugetul: vor fi aduşi mulţi jucători care nu îşi găsesc angajamente în ţară. Planul e clar, promovarea în L8!

Una dintre poveştile frumoase ale sezonului actual din Cupa Angliei, FC România, îşi doreşte promovarea, la anul, în liga a 8-a.

De-acolo ar mai fi cîţiva paşi pentru o mediatizare incredibilă, astfel că Ionuţ Vintilă, conducătorul echipei imigranţilor din Londra, a reuşit un pas mare: a semnat un contract de sponsorizare cu Lycamobile. Cel mai mare operator de telefonie low-cost la nivel global, sponsor şi la o altă echipă londoneză, West Ham United. Perioada, pe trei ani!

Ajung la 60 de meciuri!

"Va fi o bătălie incredibilă, 22 de echipe doar în campionat, plus 4 cupe. Ajungem la 60 de partide! Am întărit deja lotul cu doi băieţi rodaţi în liga a doua, Florin Pop, de la FC Bihor, şi Roheţki, de la Suceava. Singura îngrijorare e că noi trebuie să mergem şi la muncă!", se amuză Vintilă.

Care confirmă că are nevoie de un lot serios, stufos, care va fi întărit cu alţi jucători care nu îşi găsesc echipe în România. "Aşteptăm deja trei achiziții pînă în iunie", conchide Vintilă.

5 meciuria jucat FC România în acest sezon de Cupa Angliei, ajungînd la un duel istoric cu Sutton, echipă din Conference South (L6), 2-3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează