INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHIVU S-A ÎNTORS

"Am avut emoţii ca la debutul în echipa naţională"

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Fundaşul român a reintrat aseară la Inter, jucînd bine 77 de minute după 77 de zile de la operaţia suferită la cap. Schimbat cu Samuel la 3-0 în meciul cu Livorno, Chivu a acordat Sky TV primul interviu de la revenirea pe gazon.

 

"Sînt obosit, dar fericit că m-am întors pe teren şi pentru această victorie. Era important şi trebuia să cîştigăm după seria negativă din ultimele meciuri, pentru a rămîne în frunte. N-am avut teamă, dar recunosc că m-am simţit mai emoţionat ca de obicei. Ultima dată cînd am mai trait aşa ceva a fost la Euro 2000, cînd am jucat primul meci la echipa naţională. A fost bine şi colegii m-au ajutat, mi-au fost aproape atît în teren, cît şi în afara lui. Ar trebui să mulţumesc tuturor şi nu vreau să dau nume ca să nu uit pe cineva. Doresc doar să le mulţumesc celor ce au stat lîngă mine şi m-au îngrijit", a declarat Chivu.

 


Căpitanul "naţionalei" a povestit şi cum l-a convins pe Mourinho că poate intra: "Am aflat că joc titular cînd Mister a anunţat formaţia. În ultimele zile m-a întrebat cum mă simt, dacă mi-e frică şi dacă sînt gata. I-am răspuns că mă pun la dispoziţia echipei şi că n-am probleme să lovesc mingea cu capul, pentru că deja o făcusem la antrenamente. Deşi în timpul meciului a fost puţin altceva, spaţiile fiind mai mari, m-am simţit în largul meu".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
 •  25 Martie 2010, 08:37

e vb de Giuseppe Baresi

 •  25 Martie 2010, 08:36

e vb d Giuseppe Baresi!

 •  25 Martie 2010, 03:25

Titular la Ajax, titular la AS Roma, titular la Inter si trofee cucerite cu fiecare dintre aceste echipe. Deasemenea un jucator cu bun simt si personalitate de profesionist. Sper sa castige si liga campionilor anul asta ca merita. Succes Chivule, ca tu chiar meriti !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează