INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ŞAHTIOR

Ameninţat cu bătaia » Antrenorul lui Obolon-Brovar a sărit la Mircea Lucescu în meciul din Cupă, cîştigat de Şahtior din penalty

Articol de - Publicat marti, 26 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 25 august 2014 20:37

Serghei Soldatov l-a atacat pe Il Luce în pauză şi doar intervenţia mijlocaşului Stepanenko l-a salvat din mîinile agresorului. Şi fanii echipei de liga a treia s-au înfuriat la final


Amintiri urîte pentru Mircea Lucescu din Kiev. Calificarea cu peripeţii obţinută de Şahtior în prelungiri (1-0) cu Obolon-Brovar i-a enervat teribil pe fanii echipei de liga a treia, dar şi pe antrenorul gazdelor, care a sărit să-l bată la pauză pe Il Luce! Incidentul a fost povestit ieri în presa ucraineană de portarul Andrei Piatov, martor la ameninţările lui Serghei Soldatov, recunoscut printre arbitri ca un recalcitrant.

Lucescu a fost atacat în drum spre vestiare, fiind salvat din mîinile agresorului de mijlocaşul său, Taras Stepanenko. Care a fost şi el ţinta revoltei suporterilor lui Obolon la finalul partidei: "Un fan m-a insultat urît şi apoi mi-a pus şi mîna în gît. M-a certat că n-am fost fair-play, deşi sînt internaţional ucrainean".
Şahtior a marcat sîmbătă în ultimele minute, după o lovitură de la 11 metri obţinută de Gladki, pe care jucătorii gazdelor şi Soldatov au contestat-o vehement, antrenorul rebel potolind cu greu furia tribunei.


"Antrenorul lor s-a năpustit către Mircea Lucescu. Stepanenko a intervenit însă şi l-a apărat pe Mister. A fost neplăcut ceea ce s-a întîmplat"
Andrei Piatov, portar Şahtior

"E ruşinos ce-am păţit, să pierdem partida în prelungiri. Nu vreau să comentez arbitrajul, dar cred că toată lumea a văzut cum s-a decis meciul"
Serghei Soldatov, antrenor Obolon-Brovar

Contre şi cu Sevidov
Nu e prima oară cînd Mircea Lucescu are conflicte cu antrenorii în Ucraina. În aprilie trecut a refuzat să dea mîna cu Aleksandr Sevidov (Karpatî Lvov) la finalul meciului cîştigat de Şahtior, 3-0, acuzîndu-l de antijoc. Şi a fost amendat cu 600 de euro. În septembrie 2013 procedase la fel după un 2-3 la Lvov.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
inginera
inginera  •  26 August 2014, 12:47

Asta e batran dar pe mucul jr as vrea sa l vad tavalit de mutu:))))

solomon_i
solomon_i  •  26 August 2014, 12:19
Postat de stelistulbrasov pe 26 August 2014, 11:27

E clar,antrenorul gazdelor era stelist,ca si vatmanul tramvaiului,etc,etc.....

Chiar asta vroiam sa spun si eu ca Serghei asta... precis ii stelist de mic !

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  26 August 2014, 11:27

E clar,antrenorul gazdelor era stelist,ca si vatmanul tramvaiului,etc,etc.....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează