INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Ameninţat cu moartea? » Laurenţiu Reghecampf e asediat la Al Hilal din toate părţile

Reghecampf, după eşecul din finala Ligii Campionilor Asiei: 0-1 şi 0-0 cu Sydney Wanderers, o echipă fondată în 2012
Reghecampf, după eşecul din finala Ligii Campionilor Asiei: 0-1 şi 0-0 cu Sydney Wanderers, o echipă fondată în 2012

Articol de - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 februarie 2015 22:25

Şeicii clubului din Riad vor să-l dea afară dacă nu bate azi, în Cupa Coroanei Prinţului. Iar fanii îi trimit mesaje violente pe reţelele de socializare.

Reghecampf e într-o situaţie critică la Riad. Cu o înfrîngere şi două egaluri în ultimele 3 meciuri de campionat, pe locul 4, la nouă puncte în spatele liderului Al Nasr, antrenorul lui Al Hilal a primit ultimatum de la preşedintele clubului.

Jocul de azi, în faţa lui Hottain (D2), din "sferturile" Cupei Coroanei Prinţului, e decisiv pentru viitorul lui în Arabia Saudită. "Cîştigi sau pleci", l-ar fi avertizat prinţul Abdulrahman bin Musa'ad, care n-a uitat că Reghe a eşuat în finala Ligii Campionilor Asiei. Şi căruia nu-i place că vedetele sale, Thiago Neves şi Al Shamrani, nu se mai înţeleg cu fostul tehnician al Stelei, susţine presa locală.

În acelaşi timp, fata lui Reghecampf, Rebeca, a postat ieri un mesaj surprinzător în engleză pe contul ei de Instagram. Acuzîndu-i pe fanii lui Al Hilal care l-ar fi ameninţat cu moartea pe antrenor.

"Alte echipe şi-ar dori să-l aibă pe tatăl meu antrenor, iar voi îl înjuraţi. Sînteţi răi, nu meritaţi să fiţi suporterii lui Al Hilal. Tata nu va pleca de la Al Hilal, voi ar trebui să dispăreţi", a completat Rebeca.

Dacă învinge azi şi se califică în semifinalele Crown Prince Cup, pe care Al Hilal a cucerit-o de 12 ori, Reghecampf cîştigă timp. Şi poate continua la Riad.

"Credeţi că dacă scrieţi «O să-ţi omorîm familia» o veţi ajuta pe Al Hilal? Sînteţi violenţi şi proşti. Tăceţi!" (Rebeca Reghecampf)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Februarie 2015, 13:36

...cu araboii nu se stie niciodata ...

zizu
zizu  •  02 Februarie 2015, 11:17

in plus tineti minte ce spunea regheoaia cand a plecat asta la arabi? ....cei mai cei,bani peste bani ,abea aia il apreciaza cu adevarat pe marele antrenor etc! sa vedeti ce o sa fie la gura ei de acum

zizu
zizu  •  02 Februarie 2015, 11:14

pedeapsa divina.....ptr toate arogantele si infatuarile acestei familii! acestia calca totul in picioare numai ptr asi atinge scopul,ptr bani sau asi hrani orgoliul

Vezi toate comentariile (9)
Comentează