INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Anamaria Prodan, anunțul momentului despre Nicolae Stanciu: „Îmi frec mâinile de bucurie! Va pleca iar într-un loc frumos”

Anamaria Prodan, alături de Nicolae Stanciu
Anamaria Prodan, alături de Nicolae Stanciu

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2022 17:16 / Actualizat sambata, 20 august 2022 18:08

Anamaria Prodan, agentul mijlocașului Nicolae Stanciu, românul care face furori în China, la Wuhan Three Towns, spune că evoluțiile consistente ale fotbalistului de 29 de ani îi vor aduce acestuia un nou transfer, mai devreme sau mai târziu.

Adus în martie, de la Slavia Praga, Stanciu a impresionat în acest debut de sezon. În 13 partide, Stanciu a adunat 7 goluri și 7 pase de gol. Ultimul gol l-a marcat cu Henan (3-0) direct din lovitură liberă, specialitatea lui. Anamaria Prodan nu exclude ca jucătorul pe care-l reprezintă să prindă un nou transfer în perioada următoare: 

Anamaria Prodan exultă: „Îmi frec mâinile de bucurie pentru Nicolae Stanciu”

„Îmi frec mâinile de bucurie pentru Nicolae Stanciu, ale cărui evoluții din China mă vor determina, foarte probabil, să-i caut o nouă echipă. Poate mai repede decât credea unul sau altul. 

Personal, cred că, dacă o ține așa, va pleca iar undeva într-un loc frumos!”, a declarat Anamaria Prodan, conform Playsport.

Wuhan Three Towns ocupă primul loc în primul eșalon chinez, având 37 de puncte după 13 etape.

Pițurcă l-ar chema pe Stanciu la echipa națională

Victor Pițurcă (66 de ani), fostul selecționer al României, nu concepe echipa națională fără Nicolae Stanciu. El a lipsit de la meciurile României din Liga Națiunilor, primele partide oficiale ale lui Edi Iordănescu pe banca echipei naționale.

100% l-aș chema pe Stanciu la națională. Plus că mie mi-a plăcut întotdeauna atitudinea lui când a venit la echipa națională. Chiar dacă nu a ieșit în evidență. Am antrenat în Arabia Saudită și ziceau: «Ce domnule, ăia pe cămilă»... Vedeți-vă de treabă. Ai de capul meu, e foarte greu, e foarte dificil!”, a declarat Victor Pițurcă în luna iulie, la Pro Arena.

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Nicolae Stanciu, de neoprit în China! Supergol, dintr-o poziție incredibilă

VIDEO „Ăștia sunt jucători rari!” » Rareș Ilie, analizat de un fost mare antrenor și fotbalist al României

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
marius1979
marius1979  •  20 August 2022, 19:55
Postat de marius1979 pe 20 August 2022, 19:20

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius1979
marius1979  •  20 August 2022, 19:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  20 August 2022, 19:07

S-ar putea sa plece intrun loc frumos si cald, respectiv prin Emirate !! Respectiva impresara este capabila de astfel de transfer, pentru ca de un transfer intrun campionat serios nu poate fi vorba, ea netransferand in viata ei vreun fotbalist roman in Vestul Europei !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează