INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Andone, 18 șuturi, 0 goluri » Atacantul român e în criză de reușite la Deportivo

Andone (în alb-albastru), mesaj pe Instagram, joi, după antrenamentul cu Depor:
Andone (în alb-albastru), mesaj pe Instagram, joi, după antrenamentul cu Depor: "Fericit să fiu din nou «acasă»" // FOTO AFP

Articol de - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 00:00

Atacantul lui Deportivo este jucătorul cu cele mai multe șuturi la poartă fără a marca în acest sezon din LaLiga.

Florin Andone se trezește cu dificultate la început de sezon. În 2015-2016, când era la Cordoba, în liga secundă, a înscris o singură dată în primele 7 etape. Apoi, s-a dezlănțuit, reușind 21 de goluri în total în 36 de meciuri. A fost al doilea marcator în Segunda, după Sergio Leon (Elche, 22).

La Coruna l-a transferat cu 4 milioane de euro pe golgeterul Cordobei, sperând ca "tricolorul" să puncteze la fel de mult. De aceea, Deportivo l-a și vândut pe omul său de gol, Lucas Perez, plecat la Arsenal pentru 20 de milioane de euro.

Numai că vârful în vârstă de 23 de ani, care a pierdut echipa la "națională", prinzând doar 6 minute în dubla Armania - Kazahstan, nu a marcat încă. Șapte etape, 0 goluri.

Și Andone este jucătorul cu cele mai multe șuturi la poartă (18) fără a înscrie în această stagiune din LaLiga. După el, Yannick Ferreira Carrasco, 16 șuturi, niciun gol. Dar belgianul lui Atletico a evoluat cu 167 de minute mai puțin decât Florin.

Următoarea ocazie pentru Andone, chiar azi. O provocare extraordinară: pe Camp Nou, în fața Barcelonei.

542de minute a jucat Florin Andone în LaLiga 2016-2017, de patru ori fiind integralist la Deportivo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează