INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Andone a vorbit despre momentul descătușării: "După acel gol am început să marchez"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 19:15

Florin Andone, atacantul lui Deportivo la Coruna, este jucătorul român al momentului, cu cele șapte goluri marcate în acest sezon de La Liga.

Atacantul de 23 de ani susține că primele meciuri din prima ligă spaniolă nu au fost ușoare, dar că punctul de cotitură a fost golul marcat cu Granada.

"Pentru mine, primele 10 meciuri au fost complicate, dar după golul marcat împotriva celor de la Granada am început să marchez, iar acum deja am făcut-o de şapte ori. Nu m-ar deranja ca până la finalul sezonului să marchez de 14 ori, cu ajutorul muncii pe care o depun şi a încrederii pe care o primesc din partea staff-ului.

Cred că trecem printr-o formă bună de două luni. Am început slab, dar acum ne-am revenit. Trebuie să profităm de această perioadă. Merităm să fim mai sus în clasament şi avem tot ce ne trebuie să ajungem acolo", a spus Andone la o conferință de presă.

Deportivo este pe locul 16 în Spania, cu 19 puncte după tot atâtea etape.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează