INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Antrenorul lui Nantes îl contrazice pe Cornel Dinu: "Nicoliţă este excelent din punct de vedere tehnic"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 15 septembrie 2013 17:27

Antrenorul lui FC Nantes, Michel Der Zakarian, l-a lăudat pe românul Bănel Nicoliţă, spunînd că aduce varietate jocului formaţiei sale şi că este dinamic şi excelent din punct de vedere tehnic.

"Bănel este un fotbalist care aduce varietate jocului nostru, prin vivacitatea sa. El este dinamic, excelent din punct de vedere tehnic", a spus Der Zakarian la postul BeIN SPORT.

FC Nantes a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sochaux. Nicoliţă a intrat pe teren în minutul 68, iar în minutul 76 a executat o lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta, în urma căreia mingea a fost trimisă în poarta oaspeţilor de Djordjevici.

După meciul România - Franţa de la Euro 2008, Cornel Dinu oferea o replică memorabilă cînd a vorbit despre Bănel Nicoliţă: "Ok, o fi Bănel Nicoliţă, dar nu sîntem pe şantier, ci pe terenul de fotbal".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
miguel_alex
miguel_alex  •  16 Septembrie 2013, 00:23
Postat de goghe pe 15 Septembrie 2013, 20:49

Dinu a ramas in urma cu ... mult timp in urma. El crede inca in floricele. Nicolita este cel mai bun mijlocas dreapta roman de multa vreme.

dute la somn

xolv
xolv  •  16 Septembrie 2013, 00:01

Cand are spatii, da, e periculos, dar pe un joc pozitional de posesie, nu are inteligenta de joc.

ghandalf
ghandalf  •  15 Septembrie 2013, 22:24
Postat de alexandru_p pe 15 Septembrie 2013, 19:17

mai misto e ca au mancat un cuvant din declaratia lui dinu. in momentul de fata, daca o citesti, nu face niciun sens.

Da, e vorba de ”muncitor” :)))))))))))))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează