INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Arabii îl divinizează pe Rădoi! I-au dedicat o carte şi un site în care îl numesc: "The Leader"!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 octombrie 2010 00:00

Mirel Rădoi, mijlocaşul celor de la Al-Hilal Saudi, este unul dintre cei mai iubiţi jucători ai echipei arabe. Pentru a-i arăta cît de apreciat este, Abdullah Hassan Al-Hajere, un fan de 21 ani, a scris o carte, "The Leader" şi a creat un site, ambele dedicate "celui mai mare star din echipă"

 

"Mirel Radoi, jucătorul lui Al-Hilal Saudi şi cel mai mare star al echipei, căpitanul echipei naţionale, un jucător  de succes. A venit la clubul nostru iubit şi şi-a scris numele cu litere de aur...."

În carte este prezentată evoluţia lui Mirel Rădoi, începînd de la debutul său în fotbal pînă în prezent, sînt evocate cele mai importante momente din cariera sa şi principalele rezultate obţinute de internaţionalul român.

De aici poţi downloada cartea despre Rădoi

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
star01
star01  •  14 Octombrie 2010, 11:40

cat despre "oviola..tul" de mai jos....ce poti sa ceri unui frustrat!!!

star01
star01  •  14 Octombrie 2010, 11:39

pai este normal ca Mirel sa-si incheie cariera acolo unde este iubit,cu toate parerile mele (si ale altora)de rau este mai bime sa stea acolo unde se realizeaza financiar!!!

bitza_gr
bitza_gr  •  14 Octombrie 2010, 11:35

respect Mirel ... astia 2 de sub mine.. niste frustrati

Vezi toate comentariile (4)
Comentează