INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEPORTIVO

Atac la Messi! Florin Andone concurează cu atacantul Barcelonei și cu Vitolo la titlul de ”jucătorul lunii decembrie în LaLiga”

Articol de - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 00:00

Florin Andone a "explodat" târziu în tricoul lui Deportivo La Coruna.

I-au trebuit 11 etape pentru a înscrie primul gol în tricoul alb-albastru (5 noiembrie). Dar din acel moment s-a menținut la cel mai înalt nivel. Dovadă că ieri a fost nominalizat a doua oară la rând pentru titlul de "jucătorul lunii în LaLiga".

În noiembrie, când i-a avut drept contracandidați pe Ronaldo (Real) și pe Diego Lopez (Espanyol), a pierdut în fața portarului catalan, însă l-au consolat fanii lui Depor. În opinia lor, românul a fost atunci cel mai bun din echipă.

Pentru titlul pe luna decembrie, Andone concurează cu Leo Messi (Barcelona) și Vitolo (Sevilla). Dar principala amenințare e Leo, care în ultima lună a lui 2016 a bifat 3 goluri și două assisturi, la fel ca și el. Vitolo, în schimb, se prezintă cu o "recoltă" mult mai modestă: o reușită și o pasă decisivă.

6 goluria dat Florin Andone pentru Deportivo La Coruna în LaLiga (2016-2017)

4.000.000 €i-a plătit La Coruna lui Cordoba, în vară, pentru Andone

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
brandremist
brandremist  •  12 Ianuarie 2017, 16:14

Tare mă tem că "Hoselu" îl va ține pe Andone pe banca de rezerve. E de-al lor și pare mai bun la finalizare. S-ar putea ca visul frumos să se termine aici.

ionutstv
ionutstv  •  12 Ianuarie 2017, 09:29

Pacate amarate, ce sa concureze Andone cu geniul Messi, la table.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează