INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ATENTAT

Atentat terorist în orașul lui Olimpiu Moruțan » Prima reacție a fotbalistului: „Nu îmi este teamă!”

Olimpiu Moruțan / foto: GSP
Olimpiu Moruțan / foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 01 octombrie 2023 19:57 / Actualizat duminica, 01 octombrie 2023 20:15

Olimpiu Moruțan, extrema dreaptă a celor de la Ankaragucu, a oferit o scurtă reacție după scenele violente petrecute duminică în capitala Turciei, unde a avut loc un atac terorist: două persoane au detonat o bombă în fața clădirilor guvernamentale din Ankara.

Fotbalistul de 24 de ani, care evolouase cu o zi înainte în partida Galatasaray - Ankaragucu, susține că se afla departe de zona exploziei și că nu se teme de repetarea evenimentelor de tristă amintire de duminică.

„Eu am ajuns târziu de la meci (n.r. - Galatasaray - Ankaragucu 2-1), iar când m-am trezit m-a sunat cineva să îmi zică. 

Eu sunt OK, sunt într-o zonă sigură, nu am simțit nimic. Nu îmi este teamă, îmi pare rău că au loc astfel de evenimente, sper să nu se mai întâmple. Nu îmi este frică și voi continua să dau totul pentru echipă!”, a spus Moruțan, potrivit Antena Sport

Atacatorii de la Ankara au decedat

Conform Libertatea, care citează Reuters, unul dintre atacatori a murit în explozie, iar celălalt a fost „neutralizat”, în timp ce doi polițiști au suferit răni ușoare, potrivit relatărilor făcute de turci. 

Autoritățile nu au identificat niciun grup militant specific care să fie în spatele atacului, iar procurorul șef al Ankarei a anunțat lansarea unei anchetei privind atacul terorist, mai scrie sursa citată.

Olimpiu Moruțan, înfrângere în fața fostei formații

Olimpiu Moruțan a fost titular la Ankaragucu în meciul cu fosta sa formație, Galatasaray. Mijlocașul român a primit galben în minutul 42 și a ieșit de pe teren la 1-1, în minutul 61.Galatasaray a câștigat meciul cu 2-1.

Citește și alte știri de actualitate: 

Alegerea surprinzătoare în Arabia Saudită » Al 3-lea tehnician român: n-a antrenat niciodată în Liga 1, dar se va bate cu Ronaldo și Neymar!

Depistat pozitiv în 2016, Lucian Bute vorbește în premieră despre cazul Simona Halep: „Să fie puternică! Eu am demonstrat că suplimentul era contaminat, dar imaginea rămâne șifonată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează