INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SHERIFF

Atras de arabi! » Mihai Stoichiţă şi-a dat ieri demisia de la Sheriff

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 02 aprilie 2013 21:06

Deşi avea 12 puncte avans la Tiraspol, antrenorul a renunţat, studiind ofertele din Golful Persic şi din Rusia


Şi-i mergea foarte bine lui Mihai Stoichiţă (foto) în Moldova. Defila în campionat cu Sheriff Tiraspol, avînd 12 puncte în faţa locului secund, Dacia Chişinău, şi se calificase în "sferturile" Cupei.

Ieri, dintr-o dată, i-a uimit pe toţi anunţîndu-şi demisia. "A fost o colaborare foarte bună la Sheriff, dar trebuie să o întrerup din motive personale. Nu a fost vorba de o problemă financiară, salariile sînt plătite la zi aici. În cîteva zile mă întorc în ţară şi voi detalia situaţia mea", a declarat Stoichiţă.

Sînt zvonuri că tehnicianul în vîrstă de 58 de ani are mai multe oferte, două foarte interesante: una din Golful Persic, alta din Rusia. Un adevărat globe-trotter în carieră, Stoichiţă a antrenat în două rînduri şi în zona arabă, pregătind "naţionala" Kuweitului (2005-2006) şi echipa Al Salmiya, tot din Kuweit. Dar niciodată n-a fost în prima ligă rusă.

19 meciuri cîştigase Stoichiţă cu Sheriff în acest campionat, remizînd de patru ori şi pierzînd o singură dată (61 de puncte, golaveraj 48-10)

4 trofee a cucerit Stoichiţă în carieră: titlul şi Supercupa României cu Steaua (1998), titlul şi Cupa Moldovei cu Sheriff (2002)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Aprilie 2013, 12:04

Exact asta am spus ieri !

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  03 Aprilie 2013, 01:26

La valoarea lui poate antrena linistit la arabi....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează