INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Au pus pe jar Arabia şi Belgia » Oferte tentante pentru Olăroiu şi Rednic! La ce echipe i-am putea vedea din toamnă

Oli, șeicul Golfului: 3 trofee în Emirate, 3 în Arabia Saudită, cu Al Hilal, și unul în Qatar, cu Al-Sadd // Foto: Reuters
Oli, șeicul Golfului: 3 trofee în Emirate, 3 în Arabia Saudită, cu Al Hilal, și unul în Qatar, cu Al-Sadd // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2013 22:32

Bătaie pe Oli » Campion cu Al Ain, Olăroiu este vînat de sauditele Al Hilal şi Al Ittihad. Al Hilal îi oferă 3,5 milioane de euro pe sezon ca să se întoarcă, rivala Al Ittihad plusează: 4 milioane pe an!

Cosmin Olăroiu culege roadele muncii sale în Zona Golfului. Campion pentru a doua oară consecutiv cu Al Ain, în Emirate, fostul antrenor al Stelei e curtat cu oferte de milioane de euro din Arabia Saudită.

Ultima e de la Al Ittihad: 4 milioane de euro pe sezon! Clubul din Jeddah e disperat să pună mîna pe cel mai în vogă tehnician al momentului şi a plusat cu 500.000 de euro pentru a lua faţa marii rivale Al Hilal.

Echipa ex-vasluianului Wesley, pe care Oli a mai pregătit-o între 2007 şi 2009, tocmai ce-i propusese săptămîna trecută 4 ani de contract şi un salariu cifrat la 3,5 milioane de euro pe sezon. De nerefuzat, credeau şeicii de la Riad. Pînă deunăzi.

2,5 milioane euro pe sezon cîştigă Olăroiu la Al Ain, conform contractului prelungit pînă-n 2014

 

Momit de Genk » Rednic a fost ofertat de unul dintre rivalii la titlu din Belgia


Impresarul tehnicianului român a dezvăluit că directorul sportiv de la Genk i-a propus să-l înlocuiască din vară pe Mario Been.

"Mircea Rednic şi Standardul său luminează play-off-ul", scrie La Derniere Heure. Iar celelalte cluburi sînt magnetizate de antrenorul în vîrstă de 51 de ani.

Motivele?
- A trezit echipa din Liege, care a impresionat în jumătate de an de la sosirea lui
- Contractul său cu Standard se încheie în iunie şi Rednic încă ezită, aşteptînd finalul sezonului

Ieri, impresarul tehnicianului, cunoscutul Roger Henrotay, a devoalat presei belgiene că "Genk îi face farmece lui Mircea. Ştiu clar că încearcă să-l atragă pentru viitoarea stagiune. Rednic a fost contactat de Gunter Jacob, directorul sportiv al lui Genk, dar Mircea nu se gîndeşte acum decît la jocul lui Standard".

Acelaşi Henrotay are însă şi altă variantă a acestei oferte: "Jacob e o vulpe. Poate că vrea numai să-l destabilizeze pe Rednic. Îl avertizez: dacă e aşa, nu o să-l păcălească, Rednic poate realiza ceva excepţional".

Văzînd ce s-a scris, directorul general de la Genk, Dirk Degraen, a reacţionat: "Singurul lucru adevărat din articol este că Rednic şi Jacob se cunosc".

"Eu îl sfătuiesc pe Mircea Rednic să uite de celelalte oferte şi să continue la Standard. Încă un sezon, cel puţin" (Roger Henrotay, impresarul lui Rednic)

3 este locul lui Standard, cu 35 de puncte, la două în spatele lui Waregem (2) şi la 4 de Anderlecht (1)


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gymd
gymd  •  20 Aprilie 2013, 16:13

Eu as vrea ca Rednic din sezonul urmator sa se intoarca la noi adika la Dinamo, el este antrenor foarte foarte bun si valoros, cred ca este pe locul 3 in topul antrenorilor cei mai buni din Romania

flo_ax
flo_ax  •  20 Aprilie 2013, 13:58
Postat de behaitoarea_woody_reloaded pe 20 Aprilie 2013, 09:54

Ce folos..."performantele" pe la Al Camila ...n-au nici o valoare dupa mine. Intradevar.....e partea financiara importanta...dar performanta? Performanta sa ce? Sa joci fotbal printre camile? Toti antrenorii care au antrenat acolo au afirmat ca este un mediu semiprofesionist...multi jucatori nu stiu notiuni de baza despre fotbal...

Beeehaitoaro, arabii sunt peste noi cu mult! Multi au fantezii ca aia au campionate de amatori, ca noi facem si dregem, dar varfurile noastre pleaca la ei! HELLOOOOOOOOO! Golgheterul ligii 1, Wesley pleaca la arabeti, Radoi si Olaroiu pleaca la ei, ala de la Rapid refuza Steaua si pleaca la arabi. Legende ale fotbalului decid sa isi incheie cariera unde? La noi sau la arabi? Pentru ca isi permit, au jucatori si antrenori la care noi doar visam. Te-ai calmat acum?

buerebuistas
buerebuistas  •  20 Aprilie 2013, 12:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Poate asa nu se vor mai simti stingheri ca Radu Stefan :))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează