INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Aventura lui Mircea Lucescu la Zenit, aproape de sfârșit » Când ar putea fi demis

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 20:28

Semieșecul lui Zenit cu Anji de sâmbătă, 1-1, pare să fi fost picătura care a umplut paharul pentru șefii lui Zenit, care sunt deciși să-l demită pe Mircea Lucescu la finalul sezonului. 

Rezultatele slabe ale lui Zenit și conflictele dintre antrenor și jucători ar fi principalele motive pentru care oficialii lui Zenit par deciși să-l demită pe antrenorul român, scrie Ukraine Football, care citează surse din televiziunea rusă 3ABN.

"Chiar dacă Zenit va pierde cu Spartak, în etapa următoare, Lucescu nu va fi dat afară acum, pentru că au mai rămas puține etape până la sfârșit și n-ar fi timp pentru numirea unui antrenor", anunță sursa citată.  

Mircea Lucescu o antrenează pe Zenit din vara lui 2016. 

Zenit se află pe locul trei în clasamentul din Rusia, cu 43 puncte, la opt lungimi de liderul Spartak, cu opt etape înainte de final. 

În plus, Zenit a fost eliminată din șaisprezecimile Europa League de către Anderlecht, un alt obiectiv imoportant ratat de Il Luce.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Aprilie 2017, 23:12

nea mircea este un mare antrenor,fara brazilieni nu stiu ce s ar face ,hahahah,asta la shaktar a avut brazilienii si banii lui renat ,la zenit si a demonstrat valoarea ....

887888274661367
Pompiliu Bota  •  10 Aprilie 2017, 22:54

Un om de bun simt pleca...

iobag
iobag  •  10 Aprilie 2017, 22:16
Postat de dorins pe 10 Aprilie 2017, 21:54

Nu-i bai! În mod normal ar trebui sa se elibereze postul lui Daum cam tot pe atunci.

Daca tu crezi ca lasa un post caldut prin est cu adversare cu buget cat ar da el pe un transfer ca sa si compromita imaginea antrenand petardele de la noi esti naiv rau.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează