INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CAZUL SIBUTRAMINA

Avocaţii aşteaptă trimiterea lui Mutu la judecata Tribunalului Antidoping

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Pînă la sfîrşitul acestei săptămîni am putea şti cînd va afla atacantul Fiorentinei sentinţa în dublul caz de doping din ianuarie. Cotidianul La Nazione scrie că avocaţii românului sînt în aşteptarea deciziei Procuraturii Antidoping, care urmează să anunţe procedura următoare.


"O dată cu trimiterea lui Mutu în judecată, vom afla şi data audierii, care coincide cu cea a pronunţării suspendării. În unele cazuri (n.r - vezi solicitarea de excludere pe viaţă în cazul Flachi), Procuratura specifică şi pedeapsa pe care o cere Tribunalului Antidoping", a declarat Nino D'Avirro, unul dintre cei trei italieni care îl apără pe Adrian. Dacă va scăpa de acuzaţia de recidivă, Mutu poate fi suspendat de la una la trei luni, iar în caz contrar e ameninîat să stea pe tuşă între 1 şi 4 ani!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează