INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  

Avocatul lui Mutu: "Încă nu se ştie dacă se va ţine cont şi de dosarul Cocaina"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Avocatul Paolo Rodella spune că abia săptămîna viitoare se va şti dacă procurorii antidoping vor lua în calcul şi dosarul din 2004, cînd Mutu a fost suspendat pentru consum de cocaină.

"Este adevărat că acum s-a cerut dosarul din 2004 din partea procurorilor, dar în acest caz este o discuţie! Este o problemă de Drept! Nu înseamnă neapărat că va fi judecat în funcţie de acel dosar.

Dacă la contestarea de care am spus înainte, procurororii vor face referiri şi la acel dosar, de acest lucru vom lua act abia pe 18 martie. Vom afla dacă se va ţine cont de acel dosar şi ne vom pregăti şi noi apărarea şi în funcţie de acest lucru.

Dacă nu, vom ţine cont doar de datele existente în actualul dosar. Noi sperăm că Adrian va obţine cât mai repede dreptul de a juca din nou fotbal şi că o va face iarăşi la un nivel înalt, la fel ca înainte să fie suspendat", a declarat Paolo Rodella în Evz.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
 •  14 Martie 2010, 03:33

briliantul ne-a cam facut de rusine si de risul lumii.Asa ca mai bine spune-ti-i Opait. Oricum are fumuri si de aceea nu mai joaca fotbal.I s-a urcat la cap.Pacat ca nu era rau inainte.Pacat ca la virsta asta inca nu s-a trezit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează