INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZENIT

Axel blocat de Luce în ultima clipă » Witsel a fost la un pas să semneze cu Juve, dar românul s-a impus ferm

Articol de - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 00:00

Witsel a așteptat 13 ore în sediul lui Juventus cu vizita medicală făcută și contractul deja semnat, dar antrenorul lui Zenit s-a opus ferm mutării, negăsindu-i înlocuitor belgianului

Mircea Lucescu n-a scăpat de Witsel sau mai exact Axel trebuie să-l mai suporte pe antrenorul român până la finalul contractului. Mijlocașul belgian nu s-a mai transferat la Juve, pentru că Il Luce a blocat totul în ultimul moment și i-a lăsat pe bianconeri cu buza umflată și banii în cont.

Învoire de la selecționer

Zenit se înțelesese de marți cu campioana Italiei asupra tranzacției, 18 milioane de euro plus 3 bonus. Miercuri dimineață, Witsel zburase la Torino, primind învoire de la selecționerul Roberto Martinez să plece din cantonamentul "Dracilor roșii". Trecuse vizita medicală, semnase acordul cu Juventus și aștepta unda verde de la St. Petersburg. Zeci de mailuri, linii telefonice înroșite, sute de mesaje schimbate și mulți nervi au urmat în cele 13 ceasuri în care Axel a stat la sediul clubului. Și lovitură de teatru, după ora cinei, Zenit a transmis, subit, că pretinde mai mulți bani!

Din cauza lui Samaris

Era varianta oficială. În spatele ei se afla nemulțumirea lui Il Luce. "Cu o oră înaintea închiderii mercato, românul care decide asupra transferurilor a contramandat afacerea. Nu i-a convenit că nu i-a fost adus înlocuitor, Samaris de la Benfica", a scris Tuttosport. "Cu cât este mai lungă așteptarea și recompensa e mai mare. Viața merge mai departe", a postat Witsel pe Twitter.

"Zenit i-a promis că-i dă drumul în vara asta, dar s-a răzgândit. Și când s-a înțeles cu Juventus asupra sumei de transfer era prea târziu"
Alan Goble, impresar Witsel

4.000.000 €anual până în 2020, unul peste cât are la Zenit, putea câștiga Witsel la Juventus

22.000.000 €a încasat Zenit pentru Garay, pe care l-a vândut aseară la Valencia

Îl pot lua în iarnă cu 4-5 milioane

Juve nu i-a găsit înlocuitor lui Pogba și nu a avut nicio variantă de rezervă la Witsel, dar se va descurca pe acest post cu ce are în lot, Lemina, Asamoah și Marchisio. Totuși, presa italiană scrie că Axel va veni liber vara viitoare ori în ianuarie, când Zenit va primi doar 4-5 milioane de euro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
paulg40
paulg40  •  02 Septembrie 2016, 10:12

Cocales asta de nu stiu cum sa-i spun ca numele nu merge are salariul mare imens si degeaba!Cica ar da la o romanca legal din brasov.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează