INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Bașkanul lui Kayserispor îi prevede un viitor extraordinar lui Șumudică: "Dăm petrecere când va pleca în Anglia"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 17:33

Patronul lui Kayserispor, Erol Bedir, e foarte fericit că l-a numit pe Marius Șumudică antrenor al echipei turce în vară și spune că tehnicianul român va pleca doar în Premier League.

"Mă bucură în primul rând succesul lui Kayserispor, e clubul nostru. În al doilea rând, mă bucur că acum se vorbește exact invers decât la începutul sezonului. Asta îmi hrănește orgoliul, trebuie să recunosc", a declarat Bedir pentru agenția de presă Anadolu.

"Dăm petrecere când Șumudică va pleca în Anglia"

Bașkanul turcilor îi prevede lui Marius Șumudică un viitor strălucit și spune că va da petrecere când antrenorul de 46 de ani va ajunge la o echipă mare:

"Nu va pleca decât atunci când o echipă mai mare decât Kayseri îi va face o ofertă. Dacă merge undeva în Europa, de exemplu în Anglia, aș fi foarte fericit. Mi-a promis că-și prelungește contractul dacă eu îi cer asta.

Dar, dacă vine o ofertă cum a venit cea de la Everton pentru Cenk Tosun, ne-am bucura să-l trimitem acolo. Îl însoțim cu tobe, dăm petrecere! Dar să meargă în Golf pentru bani? Nu e ceea ce ne dorim".

"Șumudică are un stil diferit, dar așa e el. Nu joacă teatru. E agresiv și pasionat. Când îl vezi după meciuri, e la fel de transpirat și obosit ca un mijlocaș. Așa era și în România. Fotbalul e un show, iar ceea ce face el e de asemenea parte din show. Cât timp nu afectează echipa, nu-i nicio problemă. Fiecare om are stilul său. Am vorbit cu el, îmi spune că dacă ar încerca să se disciplineze s-ar simți constrâns și n-ar mai munci liber. Asta ar avea un efect negativ asupra muncii lui. Mi-a cerut să-i respect dorința"
Erol Bedir, patron Kayserispor

Clasamentul în Super lig:

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
adriann_
adriann_  •  18 Ianuarie 2018, 08:30

Daca aia de la West Ham aveau un dram de minte il cautau pe Sumi cand l-au dat afara pe Bilic. Dar nu e timpul trecut, daca merge in Europa League cu Kaiserispor deja va castiga mult ca imagine.

miki123
miki123  •  17 Ianuarie 2018, 22:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistul1
stelistul1  •  17 Ianuarie 2018, 20:30

Si noi am dat petrecere cand a plecat din ro.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează