INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EVERTON ÎL VREA PE FUNDAŞUL ROMÂN, DAR EL ÎNCLINĂ SPRE TIMIŞOARA

Bătaie pe Contra

Articol de - Publicat miercuri, 09 aprilie 2008 00:00

Cosmin Contra e la mare căutare după golul înscris joia trecută lui Bayern, în prima manşă a "sferturilor" Cupei UEFA (1-1). Getafe i-a făcut imediat o ofertă de prelungire a contractului, scadent în vară, pentru un an. Iar Everton, care şi-a oficializat interesul pentru "Guriţă" încă de acum două săptămîni, e disperată la gîndul că l-ar putea pierde.

Potrivit cotidianului Daily Mirror, managerul David Moyes a alertat imediat conducerea clubului, care s-a arătat mai nou dispusă să-i satisfacă lui Contra, 32 de ani, toate pretenţiile. "Şansele de a-l readuce pe român în Premier League, unde a mai jucat la West Bromwich, ar creşte dacă Everton, locul 5 în campionat, se va califica în Ligă", susţine acelaşi cotidian.

Ce spune Contra? "De Everton aud întîia oară. Am, într-adevăr, o ofertă de la Getafe să continuu încă un an, îmi convine, dar prima opţiune rămîne Poli Timişoara. Dacă Marian Iancu se ţine de cuvînt, mă întorc la vară acolo".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
 •  09 Aprilie 2008, 17:17

dute la everton..nu fi fraier...nu iti rata cariera intorcandu-te in campionatul asta d kkt:)

 •  09 Aprilie 2008, 06:15

Cosmine, te intorci in mizeria asta de campionat ? Vezi-ti de jocul si viitorul tau acolo unde inca este respect pt. fotbal. Doar o parere...

 •  09 Aprilie 2008, 05:56

E doar aparatoarea de sub jambiera :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează