INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Bild anunţă că Alex Maxim pleacă de la VfB Stuttgart în ianuarie: ”Fuge de antrenor!”

Maxim are contract cu Stuttgart pînă-n 2017 și cîștigă 450.000 de euro pe sezon
Maxim are contract cu Stuttgart pînă-n 2017 și cîștigă 450.000 de euro pe sezon

Articol de - Publicat miercuri, 10 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 decembrie 2014 22:25

Tabloidul german susţine că românul nu mai are nici o plăcere să lucreze cu ”durul Huub Stevens. Iar clubului i-ar prinde bine nişte bani”.

O etapă pe bancă, la 4-1 cu Freiburg, următoarea în tribună, la 0-4 cu Schalke. Lui Alexandru Maxim i-a fost clar. Nu e pe placul noului antrenor al Stuttgartului, Huub Stevens. Iar tabloidul Bild a aflat din anturajul "tricolorului" că "în ianuarie vrea să plece dacă nu joacă".

"Maxim e primul jucător de la VfB care fuge din calea durului Stevens! Disciplină tactică, dueluri la sînge, replieri în apărare - asta-i strategia olandezului pentru evitarea retrogradării. Dar mijlocaşul român nu se regăseşte în această filosofie", punctează Bild, care n-a uitat că-n primăvară, "la primul mandat al lui Huub pe banca lui VfB, Maxim a fost cel mai adesea rezervă".

Acelaşi Bild l-a confruntat pe directorul sportiv Jochen Schneider cu eventualitatea pierderii mijlocaşului de 24 de ani. Răspunsul oficialului şvabilor: "În acest moment nu se pune problema. Acum contează doar meciurile cu Mainz, Hamburg şi Paderborn".

Însă jurnaliştii germani ştiu că "în trecut, pentru Maxim au fost mereu oferte din Anglia. Iar clubului i-ar prinde bine nişte bani. Poate că plecarea lui ar fi cel mai bun lucru pentru toată lumea".

7 milioane de euro e cota lui Maxim pe piaţa transferurilor în acest moment, conform transfermarkt.de

268 de minute a jucat Maxim sezonul trecut, din 900 posibile, cu Stevens pe bancă

"Cu 7 goluri şi 12 assisturi reuşite sezonul trecut, Maxim a avut o mare contribuţie la evitarea retrogradării. La Stevens are însă şanse minime" (Bild, tabloid german)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  10 Decembrie 2014, 11:47
Postat de dash.berlin pe 10 Decembrie 2014, 11:05

Mereu a fost un antrenor fricos cu o asezare in teren mai mult decat defensiva, iar jucatorii de creatie asa cum este si Maxim nu au fort niciodata pe placul lui .

Nici forma lui Maxim nu mai e cum era anul trecut . Dupa parerea mea el joaca prost dupa acel meci in care a fost acuzat ca abuzeaza de calcaie . De atunci forma lui este mult mai slaba si pare ca nu are incredere in calitatiile lui . De atunci nu a mai folosit acest procedeu , chiar daca de multe ori ii reuseau.

dash.berlin
dash.berlin  •  10 Decembrie 2014, 11:05
Postat de campuscodi pe 10 Decembrie 2014, 09:58

Huub Stevens a jucat intotdeauna defensiv. Amintiti-va cum juca Schalke cu el antrenor. Ii avea pe Raul, Huntelaar, Farfan, Marica in lot si ei asteptau echipele adverse in propriul careu cu fundul in poarta. Daca Steaua aproape i-a batut atunci ce sa te astepti de la el.

Mereu a fost un antrenor fricos cu o asezare in teren mai mult decat defensiva, iar jucatorii de creatie asa cum este si Maxim nu au fort niciodata pe placul lui .

dash.berlin
dash.berlin  •  10 Decembrie 2014, 11:01

Dau in scris ca Stevens nu obtine mai mult de un punct din meciurile cu Mainz, Hamburg şi Paderborn .Iar apoi...el e cel care va pleca si nu Maxim :D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează