INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Boloni criticat după ce s-a plîns că n-a fost lăsat de arbitru la toaletă: ”Impulsiv şi frustrat”

Boloni e aproape sigur de play-off. PAOK are 7 puncte peste Aris (locul 6), care nu se califică
Boloni e aproape sigur de play-off. PAOK are 7 puncte peste Aris (locul 6), care nu se califică

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 26 martie 2012 22:27

Agenţia Contra scrie că în spatele comportamentului ciudat al antrenorului lui PAOK, care a ameninţat iar că pleacă după 4-0 cu Kerkyra, ar putea fi o nouă ofertă atractivă.

Boloni a devenit personaj şi la Salonic. Circul făcut duminică seară la Corfu, în pauza meciului cîştigat cu 4-0 de PAOK, i-a atras criticile presei greceşti, care i-a făcut un portret surprinzător.

"Boloni e fie foarte impulsiv, fie genul «trage în mine, dar lasă-mă să plîng», ori clasicul indecis, a cărui minte s-a fixat pe ideea renunţării, sau toate trei laolaltă", scrie agenţia Contra despre cele trei personalităţi cumulate de antrenorul român. "În spatele deciziilor sale stă un impuls clar în cel mai autentic stil balcanic. Are un fel ciudat de a gîndi şi de a reacţiona foarte rapid şi asta-i creează probleme. A doua zi mereu se calmează brusc, recunoaşte ceea ce a făcut sau zice că viaţa merge înainte ca şi cum nu s-ar fi întîmplat nimic", continuă grecii.

Maestru al comunicării
"Toată istoria a apărut după ce Boloni a împins pe cineva care i-a interzis să meargă la vestiar pentru nevoi fiziologice, apoi a acuzat pe altcineva din spatele băncii că l-a înjurat în româneşte. Nu seamănă cu scandalul de acum cinci luni, cu paharul de cafea aruncat la derbyul cu Aris? Mereu nehotărît, simţind că iese din lumina reflectoarelor, transformă însă slăbiciunea în forţă prin mesajele transmise. Concluzionînd, logica spune că el nu poate părăsi echipa în punctul cel mai critic al sezonului, altfel ce rost mai are să vii la PAOK ca să pleci înainte de play-off?".

A vrut să plece şi-n iarnă
Grecii fac paralela cu alt episod din decembrie: "Boloni a făcut atunci publică oferta unui grup din Arabia Saudită, pe care, după cuvinte şi replici neclare, a trebuit s-o refuze. Acum anunţă serios că pleacă, dar invocă motive foarte vagi. E imposibil să intri în mintea lui, dar momentan nu-i nici o propunere atractivă, ci doar inocenta frustrare. Nu-i concidenţă că vine tot după un mare succes. În iarnă ne-a ameninţat după 1-1 cu Rubin în Europa League. Deci, nu ne facem griji".

"Deliciosul Lazăr"
Costin Lazăr a făcut cel mai bun meci în Grecia, reuşind două goluri şi o pasă decisivă contra Kerkyrei. "A fost bicepsul şi mintea sclipitoare. Jucătorul care a presat agresiv, omniprezent pe gazon, Lazăr a participat la aproape toate fazele lui PAOK. A fost cea mai matură apariţie de la venirea în Grecia. Românul a fost un veritabil deliciu", a scris "Contra" despre fostul rapidist.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
mieusa
mieusa  •  27 Martie 2012, 12:20

Cu cata satisfactie parodiati orice pe oricine va apare in cale. Suntati Inalata Curte de Cacatie.

alexhaiducu
alexhaiducu  •  27 Martie 2012, 09:52

bun antrenor asta! dar nu prea a antrenat in romania! sau da?

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Martie 2012, 02:00

Am vazut doar rezumatul, dar Lazar a fost de nota 10.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează