INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHELSEA

Bolton a avut două penalty-uri clare cu Chelsea: "Mîini de ajutor"

Articol de - Publicat joi, 15 aprilie 2010 00:00

Liderul Chelsea s-a desprins la 4 puncte după victoria cu cîntec contra lui Bolton (1-0), în care arbitrii i-au iertat pe londonezi de două penaltyuri clare

Chelsea a profitat de pasul greşit făcut de United şi a evadat la şefia Premier League, luînd o opţiune mportantă pentru titlu. Succesul chinuit cu Bolton (1-0), asigurat de golul lui Anelka (43), s-a lăsat însă cu scandal. Arbitrii au înclinat balanţa de partea londonezilor, cu două penaltyuri limpezi refuzate oaspeţilor, la henţurile comise în careu de Drogba şi Terry, care au oprit cu mîna centrările periculoase trimise de Kevin Davies şi Chung-Yong Lee.

"Dacă Chelsea continuă cu asemenea arbitraje, va cîştiga campionatul la pas. Drogba a arătat că poate fi şi voleibalist de clasă mondială. Iar Terry, cînd a respins centrarea, ar fi trebuit să aibă umărul extensibil pînă la glezne, doar aşa putea să aibă dreptate asistentul. Sînt două penaltyuri colosale, primul la 0-0, celălalt, la 0-1, şi puteam lua măcar un punct. Carlo Ancelotti îşi poate deja freca mîinile de bucurie dacă toate deciziile îi vor fi favorabile. E marele favorit la titlu", s-a plîns Owen Coyle, managerul lui Bolton, echipa de pe locul 15.

"The Sun" îl susţine, titrînd "Mîini de ajutor". Tabloidul englez a făcut chiar şi un joc de cuvinte, intitulîndu-şi cronica "Hand of Drog", aluzie la celebra "Mînă a lui Dumnezeu" cu care Maradona a înscris contra Angliei la Mondialul din 1986, cu Drogba în rolul lui Diego.

"Nu este treaba mea să judec arbitrajul. Uneori ai ghinion, alteori eşti norocos. Eu nu mă plîng cînd deciziile sînt împotriva noastră"
Carlo Ancelotti, antrenor Chelsea

A "ciupit-o" şi pe United
Şi etapa trecută, arbitrii i-au dat un sprijin important trupei lui Ancelotti, chiar pe "Old Trafford". La 1-0, Drogba a reuşit să majoreze diferenţa, nefiind semnalizat într-o mare poziţie de ofsaid! Fără acel gol al ivorianului, poate că Manchester United, care a punctat apoi prin Macheda, ar fi salvat o remiză şi se afla acum la doar un punct în spatele liderului.

ULTIMELE 5 ETAPE
1. Chelsea 77p
Bolton 1-0
Tottenham (d)
Stoke (a)
Liverpool (d)
Wigan (a)

2. Manchester Utd 73p
Blackburn 0-0
Manchester City (d)
Tottenham (a)
Sunderland (d)
Stoke (a)

3. Arsenal 71p
Tottenham (d) ?
Wigan (d)
Manchester City (a)
Blackburn (d)
Fulham (a)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  16 Aprilie 2010, 12:02

Ambele pretendente la titlu vor juca impotriva lui Tottenham si Stoke ( nu conteaza pe terenul cui, in Anglia se joaca foarte determinat pe oricare stadion);poate ca diferenta s-o faca meciurile cu celelalte 2 echipe;Wigan si Liverpool/Chelsea, M.City si Sunderland/ United. Va fi pasionant, asa-i ? Iar finala Cupei Angliei va fi intre prima( eventual) si ultima( sigur!)echipa din clasament ( care are ,totusi, 24 puncte, nu cum este gresit trecut, doar 15 ).

 •  15 Aprilie 2010, 10:20
Postat de pe 15 Aprilie 2010, 06:38

faptul ca golul lui macheda nu a fost nici el regulamentar nu il puteti mentiona nu ? numai stiri care sa incite postati .... usual crap

bine,bine, atunci sa nu se mai scrie ca a avut bolton 2 penaltyuri, ca au marcat la Manchester din offiside. Cine mentioneaza ceva inseamna ca "incita", e contrarevolutionar dea dreptul.. Sa putrezesca in beciurile NKVDului.Oare de ce supara adevarul atat de tare, de apare cate-un drobelete cu "taceti! taceti!, nu mai incitati!"? Eu am curajul sa zic: chelsea fura cu arbitrii cu nerusinare in ultima perioada! Arestati-ma! :))

 •  15 Aprilie 2010, 06:38

faptul ca golul lui macheda nu a fost nici el regulamentar nu il puteti mentiona nu ? numai stiri care sa incite postati .... usual crap

Vezi toate comentariile (3)
Comentează