INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Bomba lui Mutu, 118 kilometri pe ora!

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2008 00:00

Presa italiana a explodat dupa golul splendid al lui Mutu contra Cataniei, decisiv la 2-1 pentru Fiorentina. “O reusita antologica”, s-a scris pe siteul clubului toscan, in timp ce Firenzeviola.it a completat: “A luminat jocul echipei in repriza a doua. A fost minunat in finalul partidei, totul culminind cu golul victoriei. Dupa care, Mutu si-a aplaudat piciorul drept, de aur”. La rindul sau, cotidianul Il Mascalzone a comentat: “Inca un gol hotaritor. A preluat, a inaintat si a sutat de la 20 de metri cu 118 kilometri pe ora. Mutu are superclasa”. A incheiat “Fiorentinanews.com”: “Golul romanului, o perla rara”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
 •  18 Februarie 2008, 19:31

Bravo Mutu, esti un adevarat caine.Maine, poimaine o sa vedem goluri din astea si la paraschiv, ogararu...glumeam

 •  18 Februarie 2008, 18:18

Jos palaria , maestre!

 •  18 Februarie 2008, 17:18

bravoo MUTU . Sa dai goluri dastea si la EURO

Vezi toate comentariile (12)
Comentează