INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUVENTUS

Brănescu: "Boldor e un jucător bun, mi-ar plăcea să rămînă la Juventus"

Dejan Boldor e foarte aproape de un transfer la Juventus Torino, unde ar fi coleg cu Laurenţiu Brănescu
Dejan Boldor e foarte aproape de un transfer la Juventus Torino, unde ar fi coleg cu Laurenţiu Brănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 aprilie 2011 14:09

Portarul Laurenţiu Brănescu (17 ani), căpitanul “naţionalei” U17 care s-a calificat după 10 ani la Euro, ar putea avea un coleg român: Dejan Boldor (16 ani), de la LPS Banatul.

Puştiul de la şcoala de fotbal timişoreană a aterizat aseară la Torino pentru un trial de trei zile. El va face vizita medicală, va participa la un antrenament şi la un joc-şcoală al echipei de juniori. Şi se va întîlni cu Brănescu.

“Îl cunosc pe Dejan, sîntem prieteni buni. E un jucător valoros şi mi-ar plăcea să rămînă aici. Ar fi bine pentru mine să am un coleg român şi ar fi senzaţional pentru el să ajungă la un club mare precum Juventus, cu o istorie extraordinară şi cu jucători mari ca Del Piero sau Buffon”, a spus Laurenţiu pentru GSP.RO.

Brănescu şi Boldor mai au un lucru în comun: amîndoi sînt impresariaţi de Cristi Buturugă. “Mă bucur că eu şi agentul meu am deschis şi altor români drumul “, a adăugat Laurenţiu.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează