INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CRIZĂ ŞI LA KRASNODAR

"Buget mai mic, 50% din lot remaniat"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2010 00:00

Dan Petrescu a fost anunţat azi de şefii lui Kuban că, o dată cu retrogradarea în liga a doua, clubul din Krasnodar va micşora fondurile pentru sezonul viitor, probabil undeva spre 15 milioane de dolari.

 

Într-un interviu acordat cotidianului Sovieski Sport, directorul general Suren Mkrtcian a confirmat că tratativele cu antrenorul român au pornit în vara trecută: "Am vrut să-l aducem în pauza de campionat, imediat ce am înţeles că Ovcinikov nu e capabil să salveze echipa. Cu Petrescu, altele ar fi fost rezultatele".

 

Mkrtcian a explicat decizia angajării lui Petrescu: "L-am ales pentru a dezvolta un proiect de viitor. E tehnicianul ideal pentru Kuban, dedicat meseriei 24 de ore, 7 zile din 7. Dacă a reuşit în trei ani să creeze într-un oraş cu 17.000 de locuitori o campioană, care a impresionat în Ligă, de ce n-ar avea succes şi la Krasnodar?". Oficialul clubului rus a mai declarat că "se vor produce schimbări masive, iar lotul va fi remaniat în proporţie de cel puţin 50%. Şi bugetul va fi adaptat la realităţile diviziei a doua".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close